Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

Smiltie, na ir spalvos. Man labai labai grazu, is ties.

Californiagirl, man atrodo, kad sukeitus nuotraukytes vietomis butu geriau. O siaip tai labai mieli portretukai wub.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 30, 11:04)
Viskas ten pavyko, tik img kodus ne taip surašei. Aš pamačiau wink.gif

Nu kiek ir kaip berasiau vis vien netiko, tai ir spjoviau. O be to, po tokiu cia parodytu sedevru lyg ir nebeturiu ka rodyt...
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 30, 02:29)
Vieną foto dedu kritikai  blush2.gif
Kaip taip nuostabiai, akvareliskai ispiestas fonas? bigsmile.gif nuostabu!

QUOTE(californiagirl @ 2008 12 30, 02:58)
Pora nuotrauku kritikai blush2.gif
patinka patinka man viskas, ir tas veidukas issliejes patinka, nes jis pakankamai ryskus (teisingas f pasirinktas) ir matai sakele rankoje, o jei butu atvirksciai tai nebesimatytu ka laiko. dar patinka, kad remelio nedejai hihihi.gif
Atsakyti
Atsiprašau, bet ką jūs čia veikiate? smile.gif Aš irgi mėgstu fotografuoti, būtų šaunu prisijungti. Ką man reikėtų daryti pas jus patekus? Kelti savo darytas nuotraukas? ar kaip čia? unsure.gif
Atsakyti
Opa
aciu, kad siuntei foto, bet man jos nerodo g.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 30 gruodžio 2008 - 12:27
QUOTE(BaltaLapė @ 2008 12 30, 12:26)
Atsiprašau, bet ką jūs čia veikiate? smile.gif Aš irgi mėgstu fotografuoti, būtų šaunu prisijungti. Ką man reikėtų daryti pas jus patekus? Kelti savo darytas nuotraukas? ar kaip čia? unsure.gif

mes čia ne tik mėgstame, bet ir mokomės fotografuoti. manau, kad šioje temoje nepakanka mėgti fotografuoti. todėl jei esi linkusi mokytis fotografuoti, tai pasirodyk keletą nuotraukų ir kartu nuspręsim, kur Tau būtų palankiausia lankytis - šioje pažengusiųjų temoje, pas fotografijos naujokus ar trečioje temoje, kur renkasi mėgstantys fotografuoti, bet nebūtinai siekiantys aktyviai mokytis žmonės..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 12 30, 12:29)
mes čia ne tik mėgstame, bet ir mokomės fotografuoti. manau, kad šioje temoje nepakanka mėgti fotografuoti. todėl jei esi linkusi mokytis fotografuoti, tai pasirodyk keletą nuotraukų ir kartu nuspręsim, kur Tau būtų palankiausia lankytis - šioje pažengusiųjų temoje, pas fotografijos naujokus ar trečioje temoje, kur renkasi mėgstantys fotografuoti, bet nebūtinai siekiantys aktyviai mokytis žmonės..smile.gif

Man kartais atrodo, kad mes jau nebesimokom fotografuoti unsure.gif Bunam cia ir tiek... Dauguma jau turi savo megstamas sritis, net stiliu... Kazka reik daryt su tema, nes virstam i ta gretima, kur viska fotografuoja g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 30, 13:36)
Man kartais atrodo, kad mes jau nebesimokom fotografuoti. Bunam cia ir tiek... Dauguma jau turi savo megstamas sritis, net stiliu... Kazka reik daryt su tema, nes virstam i ta gretima, kur viska fotografuoja g.gif  biggrin.gif

jo, yra ir toks jausmas.. ypač kai neliko ND.. ne tų, kurie vegetavo, bet tikrųjų, kai aktyviai daug kas dalyvaudavo, paskui aptarinėdavo ir t.t.
lieka tikėtis, kad tai natūralus atoslūgis ir kad tema atgaus savo aistras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 12 30, 12:42)
jo, yra ir toks jausmas.. ypač kai neliko ND.. ne tų, kurie vegetavo, bet tikrųjų, kai aktyviai daug kas dalyvaudavo, paskui aptarinėdavo ir t.t.
lieka tikėtis, kad tai natūralus atoslūgis ir kad tema atgaus savo aistras biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Loreli, nezinau nieko del tos blykstes smile.gif Tik apie savo kazkiek bigsmile.gif

Smiltis, man labai labai patinka, tokios spalvos grazios. Tik juoduliai schmoll.gif ypac kaires apacioje. Gal geriau baltas remelis g.gif

Californija, nu man be galo be krasto pirma foto patiko. Tokia, lyg butu kokia meistre padariusi pries 50metu. Ir tonavimas liuksinis. Antra foto grazi, bet ne taip kaip ana.
Atsakyti
QUOTE(BaltaLapė @ 2008 12 30, 12:26)
Atsiprašau, bet ką jūs čia veikiate? smile.gif

įdomus klausimas rolleyes.gif iš principo mes čia nieko jau nebeveikiam lotuliukas.gif . tik blevyzgojam, kartais foto kokių parodom... man regis, verdam savo sultyse ir tiek...kas nėr gerai, nes tema pamažu eina link nunykimo ax.gif
ai, wyshnia su sayonara tą patį pasakė. biški tema pakibus buvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 30 gruodžio 2008 - 15:01
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 30, 13:36)
Man kartais atrodo, kad mes jau nebesimokom fotografuoti unsure.gif Bunam cia ir tiek... Dauguma jau turi savo megstamas sritis, net stiliu... Kazka reik daryt su tema, nes virstam i ta gretima, kur viska fotografuoja g.gif  biggrin.gif
Vadinasi ne man vienai toks jausmas unsure.gif Tik bijau, kad vis del to mirs sita tema unsure.gif Nes visa tai prasidejo vasara, bet tada galvojome kad atostogos, rudeni bus geriau, o atejo ruduo, ziema... Labai skaudu tai pripazinti. Gimsta vaikai, iseinam i darba, buitis, ligos, krize, kas bendrauja uz interneto ribu -visi turi savo priezasti del ko cia maziau lankosi.
Bet bet kokiu atvieju, as noriu JUMS visoms (visiems) sirdingai padekoti, uz visas jusu zinias, uz kritika, uz tai kad ismokinot mane fotografuoti, taip kaip fotografuoju. Lygiai pries metus, as net nesvajojau, kad mano albume bus tokios foto, kokios dabar. Ir kazkada seniai paklausiau cia, ar imanoma ismokti fotografuoti be kazkokio tai talento, dabar atsakau pati sau- galima, tik reikia daug dirbti. Atkeiskit, jei ka izeidziau su savo nesgrabna kritika, kritikavau visada tik foto, bet ne fotografa.
Kazkokie sentimentai siandien pas mane, nekreipkit demesi biggrin.gif
Papildyta:
Dar ir Bite ten pat biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui už komentarus visiems.
Labai patiko Smilties, berods, gėlė smile.gif (kūdroje parašiau wink.gif )
ir mergytė (sorry, nepamenu kieno jau buvo įdėta) labai žavi smile.gif Man ir antroji smagi pasirodė, nors žvilgsnis tikrai iš pradžių pamato veidą, bet akys po to ieško kur sufokusuota, taip kad ir ta smilga/šakelė neliko nepastebėta smile.gif 4u.gif
Susitiksim jau tik po Naujųjų. Smagiai juos pasitikit smile.gif 4u.gif
Atsakyti