Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

Ryt Vilbroj nuolaida blykstėm Sigma EF-530. Gal turit kas nors kokių atsiliepimų?
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 29, 20:27)
Aš šiandien irgi sėdžiu jau visa apšalus iš netikėtumo ir apsipatenkinus, nes netikėtau gavau dar vieną nuostabią dovaną  wub.gif Ačiūūūū tau Anasko  4u.gif  4u.gif  4u.gif
oro_buckis.gif Geram zmogui malonu daryti gera blush2.gif
O kaip svente fotografavai? Ar jos dar nebuvo? Patenkinta rezultatais rolleyes.gif
Atsakyti

Wyshnia, labai patinka.

Viktorija09, mociutes portreta taisyk j/b, visa kita puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 12 29, 21:08)
As tai vis dar laukiu savosios, bet va ir mano issiustosios dar negavo  unsure.gif

Anasko mergina, bus manekenka, tike mama primokinusi pozuot  biggrin.gif

As irgi nieko dar negavau verysad.gif

Grethen, Opa aciu uz komplimentus mano dukriukui. Nieko as neprimokinau biggrin.gif su saldainiais viskas vyksta biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Anasko, nesvarbu kaip vyksta, svarbu rezultatas ir viso to verte po 10-2-30 metu... Sentimentali as siandie.. :-)

Flikr tingiu registruotis, tai pabandysiu is Picasa ikelt, jei gausis g.gif

Ok, niekas nesigavo, nebezaisiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 29 gruodžio 2008 - 21:54
QUOTE(Opa @ 2008 12 29, 23:14)

Viktorija09, mociutes portreta taisyk j/b, visa kita puikiai.

aciu, tik, kad vat nemoku kaip pataisyt verysad.gif , nes neturiu ps, foto tvarkau su picasa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 12 29, 21:12)
oro_buckis.gif Geram zmogui malonu daryti gera  blush2.gif
O kaip svente fotografavai? Ar jos dar nebuvo? Patenkinta rezultatais rolleyes.gif

blush2.gif

Aha, fotografavau smile.gif Nu palyginti su tuo kas būdavo kai fotkinom su integruota blykste, tai rezultatas daug daug geresnis rolleyes.gif O jei aplamai, tai blykste patenkinta , manau atidirbs ji savo, nes vat krikštynas fotkinau, tai kokybe visai patenkinta, be blykstės šiuo metų laiku ne kas būtų buvę schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 12 29, 23:30)
aciu, tik, kad vat nemoku kaip pataisyt  verysad.gif , nes neturiu ps, foto tvarkau su picasa  unsure.gif

Na, pabandziau mociutes portreta patvarkyti su picasa, ir visai neblogai gaunasi. Jei nori, galiu atsiusti mano varianta tau el.pastu?
Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 30, 00:01)
blush2.gif

Aha, fotografavau  smile.gif Nu palyginti su tuo kas būdavo kai fotkinom su integruota blykste, tai rezultatas daug daug geresnis  rolleyes.gif O jei aplamai, tai blykste patenkinta , manau atidirbs ji savo, nes vat krikštynas fotkinau, tai kokybe visai patenkinta, be blykstės šiuo metų laiku ne kas būtų buvę  schmoll.gif

drinks_cheers.gif As irgi vaiku darzelio sventes fotografavau su blykste, musu sergancias Kaledas namie, tai kokybe tikrai geresne. Na bet jei jau uzsidet blykste, sunkesni objektyva, dar fotikas, tai zinai, kaip gerai i sporto sale pavaiksciojus, po tokios treniruotes mirksiukas.gif

Na, ar klaipedieciai buvo susitike?
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 12 29, 22:30)
nes neturiu ps, foto tvarkau su picasa  unsure.gif

Su picasa gali istraukti nuotraukas is pilkumo kaip nieka biggrin.gif Tik nedaryk auto funkciju lenteleje "basic fixes", bet taisyk lenteleje "tuning"- padidink "highlights" ir seselius pastumdyk. Ne viena nuotrauka seniau esu taisius tik su picasa blush2.gif 4u.gif

As irgi vis laukiu savo dovaneles ax.gif Bet kelias ilgas iki manes, tai jauciu dar palauksiu- nieko as kantri biggrin.gif Savaja irgi isiuntus esu jau pries daugiau nei 2 savaites, expres mail'u...pagal viska adresate Lietuvoje nuotrauka turejo gauti jau unsure.gif Bet turbut Kalediniai kamsciai savo daro... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 12 29, 23:04)
drinks_cheers.gif As irgi vaiku darzelio sventes fotografavau su blykste, musu sergancias Kaledas namie, tai kokybe tikrai geresne. Na bet jei jau uzsidet blykste, sunkesni objektyva, dar fotikas, tai zinai, kaip gerai i sporto sale pavaiksciojus, po tokios treniruotes  mirksiukas.gif

Na, ar klaipedieciai buvo susitike?

bet įpranta rankos ir nieko, man kažkaip dar gal paprasčiau yra kai jauti svorį rankose, nei kad kai užsidedu 50-uką, atrodo kiekvienas virptelėjimas jaučiasi doh.gif

Nea , nebuvo schmoll.gif Visi kažkaip tyliai ir nusiplovė rolleyes.gif Su BN susirašėm tik, gal kaip nors pavyks Vilniuje susitikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 29, 23:36)

Nea , nebuvo  schmoll.gif Visi kažkaip tyliai ir nusiplovė  rolleyes.gif Su BN susirašėm tik, gal kaip nors pavyks Vilniuje susitikti  smile.gif

nenusiplovė blush2.gif blush2.gif .. tik netikėtai taip greit planai pasikeitė, kad net iki ineto neturėjau kada laiko pribėgt unsure.gif unsure.gif .. ech.. o gal visgi dar spėtume kaip nors? nebepamenu iki kada BN pas mus kraštuose unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 12 30, 00:17)
nenusiplovė  blush2.gif  blush2.gif .. tik netikėtai taip greit planai pasikeitė, kad net iki ineto neturėjau kada laiko pribėgt  unsure.gif  unsure.gif .. ech.. o gal visgi dar spėtume kaip nors? nebepamenu iki kada BN pas mus kraštuose  unsure.gif

ji lyg sekmadienį jau planavo namo važiuot g.gif Pabandysiu ryt gal iš ryto dar jai paskambinti, mažu užsibuvo g.gif

Aš ir kankinuosi su spalvom vis lotuliukas.gif
Vieną foto dedu kritikai blush2.gif

user posted image
Atsakyti