Ryt Vilbroj nuolaida blykstėm Sigma EF-530. Gal turit kas nors kokių atsiliepimų?
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 29, 20:27)
Aš šiandien irgi sėdžiu jau visa apšalus iš netikėtumo ir apsipatenkinus, nes netikėtau gavau dar vieną nuostabią dovaną Ačiūūūū tau Anasko
Geram zmogui malonu daryti gera O kaip svente fotografavai? Ar jos dar nebuvo? Patenkinta rezultatais
QUOTE(Opa @ 2008 12 29, 21:08)
As tai vis dar laukiu savosios, bet va ir mano issiustosios dar negavo
Anasko mergina, bus manekenka, tike mama primokinusi pozuot
Anasko mergina, bus manekenka, tike mama primokinusi pozuot
As irgi nieko dar negavau
Grethen, Opa aciu uz komplimentus mano dukriukui. Nieko as neprimokinau su saldainiais viskas vyksta
QUOTE(Opa @ 2008 12 29, 23:14)
aciu, tik, kad vat nemoku kaip pataisyt , nes neturiu ps, foto tvarkau su picasa
QUOTE(Anasko @ 2008 12 29, 21:12)
Geram zmogui malonu daryti gera
O kaip svente fotografavai? Ar jos dar nebuvo? Patenkinta rezultatais
O kaip svente fotografavai? Ar jos dar nebuvo? Patenkinta rezultatais
Aha, fotografavau Nu palyginti su tuo kas būdavo kai fotkinom su integruota blykste, tai rezultatas daug daug geresnis O jei aplamai, tai blykste patenkinta , manau atidirbs ji savo, nes vat krikštynas fotkinau, tai kokybe visai patenkinta, be blykstės šiuo metų laiku ne kas būtų buvę
QUOTE(viktorija09 @ 2008 12 29, 23:30)
aciu, tik, kad vat nemoku kaip pataisyt , nes neturiu ps, foto tvarkau su picasa
Na, pabandziau mociutes portreta patvarkyti su picasa, ir visai neblogai gaunasi. Jei nori, galiu atsiusti mano varianta tau el.pastu?
Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 30, 00:01)
Aha, fotografavau Nu palyginti su tuo kas būdavo kai fotkinom su integruota blykste, tai rezultatas daug daug geresnis O jei aplamai, tai blykste patenkinta , manau atidirbs ji savo, nes vat krikštynas fotkinau, tai kokybe visai patenkinta, be blykstės šiuo metų laiku ne kas būtų buvę
As irgi vaiku darzelio sventes fotografavau su blykste, musu sergancias Kaledas namie, tai kokybe tikrai geresne. Na bet jei jau uzsidet blykste, sunkesni objektyva, dar fotikas, tai zinai, kaip gerai i sporto sale pavaiksciojus, po tokios treniruotes
Na, ar klaipedieciai buvo susitike?
QUOTE(viktorija09 @ 2008 12 29, 22:30)
nes neturiu ps, foto tvarkau su picasa
Su picasa gali istraukti nuotraukas is pilkumo kaip nieka Tik nedaryk auto funkciju lenteleje "basic fixes", bet taisyk lenteleje "tuning"- padidink "highlights" ir seselius pastumdyk. Ne viena nuotrauka seniau esu taisius tik su picasa
As irgi vis laukiu savo dovaneles Bet kelias ilgas iki manes, tai jauciu dar palauksiu- nieko as kantri Savaja irgi isiuntus esu jau pries daugiau nei 2 savaites, expres mail'u...pagal viska adresate Lietuvoje nuotrauka turejo gauti jau Bet turbut Kalediniai kamsciai savo daro...
QUOTE(Opa @ 2008 12 29, 23:04)
As irgi vaiku darzelio sventes fotografavau su blykste, musu sergancias Kaledas namie, tai kokybe tikrai geresne. Na bet jei jau uzsidet blykste, sunkesni objektyva, dar fotikas, tai zinai, kaip gerai i sporto sale pavaiksciojus, po tokios treniruotes
bet įpranta rankos ir nieko, man kažkaip dar gal paprasčiau yra kai jauti svorį rankose, nei kad kai užsidedu 50-uką, atrodo kiekvienas virptelėjimas jaučiasi
Nea , nebuvo Visi kažkaip tyliai ir nusiplovė Su BN susirašėm tik, gal kaip nors pavyks Vilniuje susitikti
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 29, 23:36)
Nea , nebuvo Visi kažkaip tyliai ir nusiplovė Su BN susirašėm tik, gal kaip nors pavyks Vilniuje susitikti
nenusiplovė .. tik netikėtai taip greit planai pasikeitė, kad net iki ineto neturėjau kada laiko pribėgt .. ech.. o gal visgi dar spėtume kaip nors? nebepamenu iki kada BN pas mus kraštuose
QUOTE(westa @ 2008 12 30, 00:17)
nenusiplovė .. tik netikėtai taip greit planai pasikeitė, kad net iki ineto neturėjau kada laiko pribėgt .. ech.. o gal visgi dar spėtume kaip nors? nebepamenu iki kada BN pas mus kraštuose
ji lyg sekmadienį jau planavo namo važiuot Pabandysiu ryt gal iš ryto dar jai paskambinti, mažu užsibuvo
Aš ir kankinuosi su spalvom vis
Vieną foto dedu kritikai