Gmz, o aš va kokiais niekais užsiiminėju Kai nieko gudresnio neturu, tai padariau va tokią stulpų skkaičiavimo užduotį
Laba diena! Su baltom, medum, cinamonais ir meile kvepiančiom šventėm!
O man šiandien Kalėdos. Jausmas toks, kokį tik seniai vaikystėje patirdavau. Gavau mainų nuotrauką. Oi, 2 nuotraukas (nes buvau labai gera)!!!! Vis išsitraukiu, pasižiūriu ir tokie kutenantys vabaliukai viduje palaksto... AČIŪ, Wyshnia
O man šiandien Kalėdos. Jausmas toks, kokį tik seniai vaikystėje patirdavau. Gavau mainų nuotrauką. Oi, 2 nuotraukas (nes buvau labai gera)!!!! Vis išsitraukiu, pasižiūriu ir tokie kutenantys vabaliukai viduje palaksto... AČIŪ, Wyshnia
Californija, nu kokia vieta grazi ir spalvinga fotosesijai parinkta Grazus labai kadras, gal kontrasto norisi sumazinti, bet sian man kontrastinga, rytoj jau ne
Karbyne, nu geras tas action. Del pacio vaizdo neturiu nuomones
Sayonara, nesupratau, dek atgal! Tik prisedau parasyti, o ji istrine. Patinka man dvigubi kadrai Pirmoje foto-svajingumas ir pavasaris, labai patiko su lempa - gal atspindi mano nuotaika ir kazkom patiko su paltu, bet nepamenu eiliskumo (kudroje-4)-norisi sustoti ir apziureti. Vat pavadinimo nelabai galiu priderinti prie nuotrauku
Saules puga- nu kaip sveikinu
Sayonara, nesupratau, dek atgal! Tik prisedau parasyti, o ji istrine. Patinka man dvigubi kadrai Pirmoje foto-svajingumas ir pavasaris, labai patiko su lempa - gal atspindi mano nuotaika ir kazkom patiko su paltu, bet nepamenu eiliskumo (kudroje-4)-norisi sustoti ir apziureti. Vat pavadinimo nelabai galiu priderinti prie nuotrauku
Saules puga- nu kaip sveikinu
QUOTE(Anasko @ 2008 12 29, 16:33)
dėkui už gerus žodžius..
pavadinimas man toks išlindo ir dėl dvigubos expo, ir dėl šiuometinio emocinio krūvio - man šios foto susirišo į seriją, bet gali būti, kad tik man, kuri pasakoja istoriją, nors dviejų aiškių veikėjų kaip ir nėra.. žodž, autoriaus toks sumanymas
QUOTE(Anasko @ 2008 12 29, 16:33)
Nu nėra čia tik plikas action, bet neesmė, dėl paties vaizdo kokią čia nuomonę galima turėt - tiesiog .... važiuojant per stiklą
QUOTE(Gaziulka @ 2008 12 27, 21:15)
Grethenn, ačiū už nuotrauką, gavau šiandien O dar kai prisimenu kaip nerimastingai čia rinkaisi - maniau jau kokį sillwio ištraukei Vieno dalyko tik gaila, atėjo paglamžyta, ypač paspartas, tikrai reikės keist bet mes su vyru ant šito reikalo per šias Kalėdas jau įsiprofinom, tai kaip nors
nu blyn.. o taip sedejau prie to pasparto, nes pagal standartini formata pritruko cm, be to pasparto ta vidine sviesi puse ne balta o smeliava.. tai netinka paspartuot nereik , kisk vokan atgal atleisk, kad taip velavau
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 12 28, 13:16)
Aš irgi dedu vaikėzo nuotraukėlę komentarams, seniai jau ką berodžiau, o ir ne itin daug fotografuoju.. na manau atgis mano aparatas
labai grazios spalvos, zvilgsnis QUOTE(Anasko @ 2008 12 29, 00:39)
Nu bandau ir as per flicker ikelti
Labai grazus apsvietimas o tavo mergaite uzaugus bus tikra selme QUOTE(sayonara @ 2008 12 29, 16:50)
Jūsų teismui..
na kodel nebera QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 29, 16:58)
Tai ka gi gavai ? QUOTE(Baccardi @ 2008 12 29, 20:17)
Aš ir bandžiau pažaisti. Tik nežinau ar čia kas gavosi ar ir vėl ne Į kompoziciją nekreipkit dėmesio žinau, kad blogai. Bandžiau kažką panašaus daryt į hdr, tai šiuo atveju man įdomesnės spalvos
bleirio raganos neblogas pirmas meginimas QUOTE(Grethenn @ 2008 12 29, 18:35)
Tai ka gi gavai ?
Rodė Wyshnia rudens pradžioje, bet jau išimti tie darbai
- 2 besišnabždančios raudonos mašinukės "Cable & wireless".
- Laikrodį, žvelgiantį į aukštus languotus padarus (arba laikrodį, į kurį Bitė žiūrėjo visą valandą).
P.S. Nepykit, kad atseit nepastebiu nuotraukų. Pastebiu, tik nekomentuoju.
Aš šiandien irgi sėdžiu jau visa apšalus iš netikėtumo ir apsipatenkinus, nes netikėtau gavau dar vieną nuostabią dovaną Ačiūūūū tau Anasko
Sveiki, su sventemis - praejusiomis ir ateinanciomis visus Jus
Smiltis, Saules puga, oho kokios dziugios naujienos
As tai vis dar laukiu savosios, bet va ir mano issiustosios dar negavo Nors jau daugiau nei savaite praejo, pirmenybiniu buvau siuntusi, na bet tikiuosi, kad gavo, tik cia nieko dar neprasinese, nes jau labai seniai nemaciau apsireiskiancios mano mainu dalyves
Kokiu graziu portretuku cia pridejot, malonu akiai.
Pupeliuko labai grazus Vincuko portretai. Del antrojo pritariu, kad norisi siltesniu atspalviu.
Anasko mergina, bus manekenka, tike mama primokinusi pozuot
California, kokia sviesa ir spalvos, nuostabu.
Saynara, man tavo nuotraukos yra busena, sunkiai galima apie ja parasyti, bet dvi tiesiog apkerejo.
Bacardi, siuzetas neidomus, man tokioj nuotraukoj norisi matyt daug "gresmingo" dangaus. Nzn, gal cia stereotipai...
Karbyne, tamsoka man.
Smiltis, Saules puga, oho kokios dziugios naujienos
As tai vis dar laukiu savosios, bet va ir mano issiustosios dar negavo Nors jau daugiau nei savaite praejo, pirmenybiniu buvau siuntusi, na bet tikiuosi, kad gavo, tik cia nieko dar neprasinese, nes jau labai seniai nemaciau apsireiskiancios mano mainu dalyves
Kokiu graziu portretuku cia pridejot, malonu akiai.
Pupeliuko labai grazus Vincuko portretai. Del antrojo pritariu, kad norisi siltesniu atspalviu.
Anasko mergina, bus manekenka, tike mama primokinusi pozuot
California, kokia sviesa ir spalvos, nuostabu.
Saynara, man tavo nuotraukos yra busena, sunkiai galima apie ja parasyti, bet dvi tiesiog apkerejo.
Bacardi, siuzetas neidomus, man tokioj nuotraukoj norisi matyt daug "gresmingo" dangaus. Nzn, gal cia stereotipai...
Karbyne, tamsoka man.