Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

Norintys išmokti fotografuoti renkasi čia user posted image

Prašom skaityti ir prisidėti: BLOG'AS

ANKSTESNĖS TEMOS APIE FOTOGRAFIJĄ
1 tema 2 tema 3 tema 4 tema 5 tema 6 tema 7 tema 8 tema 9 tema 10 tema 11 tema 12 tema 13 tema 14 tema 15 tema 16 tema 17 tema 18 tema 19 tema 20 tema 21 tema 22 tema 23 tema 24 tema 25 tema 26 tema 27 tema 28 tema 29 tema 30 tema 31 tema 32 tema 33 tema 34 tema 35 tema 36 tema 37 tema 38 tema 39 tema 40 tema 41 tema 42 tema 43 tema 44 tema 45 tema 46 tema 47 tema 48 tema 49 tema 50 tema 51 tema 52tema 53 tema 54 tema55 tema56 tema 57 tema 58 tema 59 tema 60 tema 61 tema 62 tema 63 tema 64 tema 65 tema

Ieškome neatrastų talentų biggrin.gif user posted image
Visi pažengę fotografijoje laukiami išskėstomis rankomis.
Skyrelyje laukiami visi, kurie jau turi supratimą apie diafragmą, išlaikymą, ISO ir kitus pagrindinius terminus, naudojamus fotografijoje.
Siūlome peržvelgti senas temas, aktyviai dalyvauti pokalbiuose, rodyti savo darbelius, komentuoti kitų nuotraukas ir panašiais būdais užsitarnauti pasitikėjimą mirksiukas.gif
Apie nuotraukas – prieš dedant nuotrauką pravartu būtų pagalvoti, ką ja nori parodyti ar kokį patarimą gauti. Nepageidaujamos ,,tiesiog gražu'' nuotraukos, tam yra kita fotografijų tema. To išvengti padės Blog'o ir ansktesnių temų studijavimas.
Apie kritiką - perskaityti privaloma mirksiukas.gif
Mes išsakom tik savo nuomonę, jei nuotrauka įdomi, verta nors menkiausio dėmesio, bet trūksta menko pakadravimo, sulauksite tokios ar panašios kritikos: nukirpčiau tą pusę arba pvz. pašviesinčiau, padidinčiau konstrastą, pastumdyčiau levelius (techninė pusė, kurią mes čia ir bandom įvaldyt). O jei nuotrauka yra tiesiog nuotrauka kur joks pataisymas techninis nepadės (nei apkarpius, nei pakontrastinus) - siužetas nuobodus nepasikeis - tą irgi, deja, išgirsite.
Kaip padaryti kad būtų įdomu - tai jau asmeninės išmonės, noro išmokti ir pajutimo dalykas... niekas nepasakys, pasilenk, palįsk po medžiu, apsisuk apie savo ašį, o dabar spausk. Juk taip ir atsiranda geri kūriniai, kai sugalvoji, kaip fotografuojamus objektus parodyt kitaip, įdomiai, kad visi pasakytų "tu matai kaip galima, nepagalvojau". Mes galime padėti vieni kitiems ir pasiūlyti, ką daryt techniškai kitaip, bet ką daryt siužetiškai kitaip - turi pajusti pats fotografuojantysis.
Atsakyti
Nagis parašykit kas nors galų gale. Ką nors cool.gif O tai vis landžioju, tikrinu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 12 22, 21:28)
Nagis parašykit kas nors galų gale. Ką nors  cool.gif O tai vis landžioju, tikrinu  cool.gif

biggrin.gif Nemegstu as juru kiauluciu, bet tavosios patiko - sypsena sukele. WB gal noretusi pataisyt, bet i seimos albuma jamam be kalbu drinks_cheers.gif
Atsakyti
WB dėl fono ar bendrai? Mat aš ten fone tyčia dėjau tokį alia auksinės spalvos kartono lakštą smile.gif
O tep dėl spalvų koregavimo jau po fotkinimo man pastaruoju metu sunkiai unsure.gif - nesusikalbu su kitu PS - vienaip matau programoj (šiltesnių spalvų, šviesiau) ir kitaip kompe, tai beveik nieko ir nedarau, tik pamažinu dydį, dar kartais bisk saturation pamažinu (vos vos), apibrėžiu remuką, vos pašarpinu ir tiek...daugiau bandyt nesigauna, nes nesuvokiu kas gausis realybėj iš to ką matau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 22 gruodžio 2008 - 22:45
Karbyne, mane labai prajuokino tavo foto biggrin.gif Ir labai sveikinu su ciut ne Kalediniu stebuklu biggrin.gif Grazus padareliai smile.gif

Dekoju uz kritika mano foto 4u.gif Parodyt norejau,kad mano vaikas moka firmini M. Jacksono judesi biggrin.gif

Californiagirl, rode per zinias jusu miesta. Tai baltai uzpavydejau tokios ziemos.Suprantu,kad viskas paralyzuota mieste, bet koks grozis wub.gif Linkiu kuo greiciau pasveikt ir iamzinti tai. Galetu ir iki musu ateiti sniegutis biggrin.gif

Dekoju Grethen uz nuoroda. Narsiau vakar internete, radau info. Reikes kokia diena iseiti i lauka pasidaryti peizazine foto su ivairiais islaikymais.
Gal kuri jau turit padarius HDR kadra? noreciau pamatyti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 23, 01:19)
Californiagirl, rode per zinias jusu miesta. Tai baltai uzpavydejau tokios ziemos.Suprantu,kad viskas paralyzuota mieste, bet koks grozis wub.gif  Linkiu kuo greiciau pasveikt ir iamzinti tai. Galetu ir iki musu ateiti sniegutis biggrin.gif

Dziaugsmas mazas kai Kaledos ant nosies, o maisto negali nuvaziuot nusipirkt...kiek rogem patempi, tiek doh.gif Miestas nepasiruoses tokiom ziemom, mazesni keliai nevalyti. Pas mus tiek sniego- tai jau fenomenas doh.gif Apsviesk mane- o pas Jus nebuna sniego??? g.gif Koks klimatas OK? Normali ziema Seattle buna 40-50F(+7/+10C), bet ne -4C biggrin.gif
O sirgimas jau uzkniso, man kosulys antra savaite ir dar temperatura jau trecia diena doh.gif

Karbyne, antra nuotrauka prajuokino, kur abu sikniukus atsuke. Pas Jus namie jis ir gime???

Linkejimai is snieguoto Seattle biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 23 gruodžio 2008 - 02:15
Californiagirl,
pas mus dabar irgi minusine temperatura, labai salta, tik labai sausas klimatas ir nera sniego.Bet siaip buna, keletas dienu per ziema su sniegu, bet labai retai,kad daug jo butu.
Suprantu,kad jums sunku,kai niekas nepritaikyta
4u.gif Sveik wub.gif
Atsakyti
Mergina-ruduo 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 23, 03:59)
Mergina-ruduo 4u.gif

user posted image

wow.. labai gražiai apdirbta, bet mano vienintelis priekaištas - merginos poza.. jeigu ji būtų laisvesnė, būtų tobula.. 4u.gif
na bet pagaliau ir aš prisijungiu prie pastarųjų mėnesių aikčiojimų - Tu labai ištobulėjai..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 12 22, 22:28)
Nagis parašykit kas nors galų gale. Ką nors  cool.gif O tai vis landžioju, tikrinu  cool.gif

tingiu grįžt į aną temą ir kopijuot tavo keksą su keksiuku... arba muffin'us lotuliukas.gif užpakaliai prajuokino biggrin.gif

aha. mes kažkada šnekėjom ta tema. aš ir buvau užsikrėtus HDR, bet padariau porą nuotraukų ir praėjo noras biggrin.gif paieškojau photobucket'e ir radau vieną kadrą. kartais jis būna pernelyg sintetinis, nors yra tikrai įspūdingų nuotraukų.
user posted image

QUOTE(Sea_ @ 2008 12 23, 03:59)
Mergina-ruduo 4u.gif

man tik apačia šiek tiek per sunki. galėtų būt jos mažiau, bet šiaip super duper thumbup.gif labai patiko.
Atsakyti
diena iseiti i lauka pasidaryti peizazine foto su ivairiais islaikymais.

Aš kaip tik prieš porą dienų sužinojau kas yra HDR kadras tongue.gif . Pažįstamas fotografas atsiuntė savo foto tokią-orchidėją. Jei nori galiu parodyti.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 23, 02:03)
Karbyne, antra nuotrauka prajuokino, kur abu sikniukus atsuke. Pas Jus namie jis ir gime???

aha rolleyes.gif
Atsakyti