O aš perku URMO BAZĖJE , tą stipriają - beveik baltą , jos per puse mažiau reikia , aišku ir brangesnė ji ....bet jei nededi dažų , ji permatoma kaip stiklas
Padariau ir as zeliuka su kriauklytemis,tik nelabai jos cia matosi,tortas pabandymui,zinau ka darysiu kita kart,kad butu grazus.Ta melyna spalva-alkoholinis kokteilis,idejau tik zelatinos,balta mase su varske ir grietinele,o kriauklytes grietinele su kokosu-romu likeriu,jos gavosi labai skanios
O aš perku URMO BAZĖJE , tą stipriają - beveik baltą , jos per puse mažiau reikia , aišku ir brangesnė ji ....bet jei nededi dažų , ji permatoma kaip stiklas
dar truputi parasykit tiksliau, kur ta gera dalyka stebuklinga zelatina perkat? kokiam sandeli? ir ar ji sveriama ar jau fasuota? ir gal ten dar koks firmos pavadinimas yra ar kaip kitaip pazint, kad ta puikiausia?
Jos daug kokiose sandeliuose yra , ten kur visi prieskiniai buna , cukrus , vanilė ir t.t , tu ją iš karto atskirsi , ji labai šviesi , o ir kaina jos didesnė , pokiukai visaip susverti , aš perku po 3 litus su centais , nes retai darau želiukus , yra mažesni ir dar didesni , pokiukai celofaniniai - permatomi , ji ar tai Olandiška ar Vokiška ....nu nepamenu