QUOTE(RiMami @ 2009 01 09, 00:31)
Deja, nežinau ką patart - su tais piršteliais reikalų neturėjau

Jeigu jie pjaustant tortą į atskirus biskvitukų gabaliukus nesubyrėtų - tai gal ir tiktų

Vat vientisas biskvito lakštas - tai tikrai labai liuks

tik jį reikia sudrėkinti ir pilti ant biskvito jau bepradedančią stingti masę. Kadagi tu nori daryt šventei - gal pasibandyk bent iš 1/3 normos, labai lengvai ir greitai padaroma. Dėl skonio tai neabejoju - tikrai skanus tortukas
[
Dėkui už atsakymą

Pabandysiu šiam savaitgaliui sumažintą variantą su tais biskvitiniais piršteliaia tik juos gal truputį sulaistysiu. Planavau daryti Tiramisu, prisipirkau tų pirštelių, bet persigalvojau, nusprendžiau, kad per riebus desertas, o čia va tavo pasiūlytas variantas toks viliojantis, lengvas ir tikrai turėtų būti skanus.
Jei kas nos gero išeis, pasirodysiu