aš kadangi vežiau ant kiro želinio pagrindo, tai niekas niekam nenutiko pas mane želiukai dviaukščiai, jei taip juos galima pavadinti, tai transportuojasi puikiai, o ir šiaip manau niekas neatsitiktų ir vienam paprastam želiukui, želė puikiai limpa prie stiklo, tad nuvešit be probelmų, ypač, jei želiukas iš standesnių
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 26, 00:15)
cituoju su foto, nes mėtinis tai pritrenkė cipciuk o kaip darei mėtinį? gal receptas tavo temoj
Dėl transportavimo, jei želiukas guli želė žiede, tai tikrai jokių problemų, pats geriausias gaminys - saldamakas transportavimui Įsimeti į rankinę ir varai į svečius
Padariau ir as zeliuka su kriauklytemis,tik nelabai jos cia matosi,tortas pabandymui,zinau ka darysiu kita kart,kad butu grazus.Ta melyna spalva-alkoholinis kokteilis,idejau tik zelatinos,balta mase su varske ir grietinele,o kriauklytes grietinele su kokosu-romu likeriu,jos gavosi labai skanios
QUOTE(daividija @ 2009 05 02, 15:03)
Padariau ir as zeliuka su kriauklytemis
waw toks "jūrinis"
zeliukas,koks grazus,negaliu akiu atitraukt
QUOTE(daividija @ 2009 05 02, 15:03)
Padariau ir as zeliuka su kriauklytemis,tik nelabai jos cia matosi,tortas pabandymui,zinau ka darysiu kita kart,kad butu grazus.Ta melyna spalva-alkoholinis kokteilis,idejau tik zelatinos,balta mase su varske ir grietinele,o kriauklytes grietinele su kokosu-romu likeriu,jos gavosi labai skanios
..... .....Palanga kvepia ...
Kas dėl mėtinio mano želiuko , pyliau mėtų sirupą į tą skaidrią , taip pat ir į jogurtą
na ir groziai jusu zeliuku, o man iskilo klausimelis ar galeciau daryt zeliuka tokiose formose ir ar toj paprastoj formoj neisbegtu pro apacia? kokybe foto tragiska, bet gal pagelbesit
Pirmoje foto tai išbėgtų, antroje - ne
QUOTE(Povila$ @ 2009 05 03, 11:42)
Pirmoje foto tai išbėgtų, antroje - ne
dekui turbut forma reiketu istepti aliejum kad lengviau issiimtu?
QUOTE(spin2liux @ 2009 05 03, 10:46)
dekui turbut forma reiketu istepti aliejum kad lengviau issiimtu?
Taip, tik nelabai daug. Kai žele bus sustingus trumpam palaikyk formą šiltame vandenyje ir želė tikrai gražiai atšoks
QUOTE(Povila$ @ 2009 05 03, 11:48)
Taip, tik nelabai daug. Kai žele bus sustingus trumpam palaikyk formą šiltame vandenyje ir želė tikrai gražiai atšoks
o dar klausimas, darant sluoksniuota tai kai padarai viena sluoksni uztenka i salgytuva ideti ar geriau i saldikli?