Mano želiukai , o va čia , kaip ką dariau ŽELIUKAI
as apsalus ,kaip galima padaryti toki grozi,tik mokytis is jusu ir dar karta mokytis...
QUOTE(apple tree @ 2009 04 26, 17:46)
as apsalus ,kaip galima padaryti toki grozi,tik mokytis is jusu ir dar karta mokytis...
Dėkoju ....
.....bet tai lengviausia , ką galima padaryti ( nesvarbu kokioj formoj ) .
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 24, 01:48)
nu iš kur žinot tas "madas", kai visą savo gyvenimo pas tėvus laiką mamai aiškinau, kad aš namie turėsiu samdomus ir virėją, ir šlavėją
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 26, 01:15)
o tos raudonos uogytės - tai spanguolės? ir jos leido sustingti žele?
QUOTE(naitas @ 2009 04 27, 10:56)
nu iš kur žinot tas "madas", kai visą savo gyvenimo pas tėvus laiką mamai aiškinau, kad aš namie turėsiu samdomus ir virėją, ir šlavėją
dabar jau zinosit savo kailiu patyrus
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 26, 11:29)
Oi kokie sedevrai
Cipciuk, rasei kad vienas keliaus i gimtadieni sunelio, o kaip transformuojate zeliukus?
jei viena, oki, formoje ir veziesi, bet jei du? o forma viena? Gal turite kas geaneliu minciu?
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 27, 13:14)
ne tas žodis. Renku "šiškas" po truputį... bet pradeda patikti maisto ruošimas.
Įdomu, kas dar, be kivi ir ananaso, netinka į žele dėti?
QUOTE(naitas @ 2009 04 28, 13:22)
ne tas žodis. Renku "šiškas" po truputį... bet pradeda patikti maisto ruošimas.
mangai ir juodieji serbantai, jei jų luobelė pažeista, ir dar kažkoks ne mūsų kraštų vaisius, bet nepamenu pavadinimo
QUOTE(insk @ 2009 04 28, 09:49)
o kaip transformuojate zeliukus?
jei viena, oki, formoje ir veziesi, bet jei du? o forma viena? Gal turite kas geaneliu minciu?
Zele ziedas sandariai uzsidaro, todel transportuojant jokiu problemu nekyla
QUOTE(Olesta @ 2009 04 28, 14:56)
mangai ir juodieji serbantai, jei jų luobelė pažeista, ir dar kažkoks ne mūsų kraštų vaisius, bet nepamenu pavadinimo
prisiminiau mangus pirkau konservuotus.. leido sustingti žele.. bet.. jau skonis toks prastas jų, kažkoks kartumas rūgimas viename... tikrai daugiau nepirksiu ir niekur nenaudosiu..
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2009 04 28, 15:29)
aš tai supratau, kad žmogus klausė patarimo, kaip pervežti daugiau kaip vieną žele tortą. Vienas tai tam sandariam inde, o kitas kur? Tikriausiai reta šeimininkė namie prilaiko du ar tris žele žiedus
aš rezerve pasilaukau popierinę dėžę nuo torto. Vis kartais praverčia netikėtam pervežimui.
QUOTE(laurindre @ 2009 04 28, 14:29)
Zele ziedas sandariai uzsidaro, todel transportuojant jokiu problemu nekyla
Vienam tai jo, ziede, o jei du
QUOTE(naitas @ 2009 04 28, 16:16)
aš tai supratau, kad žmogus klausė patarimo, kaip pervežti daugiau kaip vieną žele tortą. Vienas tai tam sandariam inde, o kitas kur? Tikriausiai reta šeimininkė namie prilaiko du ar tris žele žiedus
aš rezerve pasilaukau popierinę dėžę nuo torto. Vis kartais praverčia netikėtam pervežimui.
va butent, kaip transformuoti zeliukus be ziedo
bandysim stikliniam inde su dangciu... ziuresiu ar nesusitraiskis
aš kadangi vežiau ant kiro želinio pagrindo, tai niekas niekam nenutiko pas mane želiukai dviaukščiai, jei taip juos galima pavadinti, tai transportuojasi puikiai, o ir šiaip manau niekas neatsitiktų ir vienam paprastam želiukui, želė puikiai limpa prie stiklo, tad nuvešit be probelmų, ypač, jei želiukas iš standesnių