QUOTE(mykolina @ 2009 04 02, 21:30)
Mergaites labai skanus jusu zeliukai
Dabar pirmiausia darysiu Olestos persikini zeliuka, bet iskilo klausimas jei Tw zeles ziede daryciau, tai kazin ar nebus tik ant dugno? Jauciu gal dviguba daryti

Kokios talpos ta kekso kepimo forma?
Ir dar gal kuri galit parasyti kaip putesius daryti. Atsimenu nuo seno kai teta darydavo lyg ir su obuoliu sultimis, tai taip uzsinorejau
Jei darysi Tw želė žiede, tai jei tuščiavidurį - tai tūris 1,2l, o pilnavidurio 1,5l
putėsius darau dvejopus, kaip mergaitės rašė sumikseriuojant stingstančią želė (bet mano vaikams kažkaip nepatinka tokie putėsiai, mažoji net skersai žiūri ir nevalgo

) ir kiti mano putėsiai, nesaldų kondencuotą išplaki kol padvigubėja ir supilu želė (2pakeliams 500ml vandens (panašiai kažkiek, reiktų pasitikslint0 ir labai greit sustingsta.