Koks lygutelis nieko ir as greit tokius darysiu turesiu tokia forma
o cia mano pauksciu pienas
[quote=Petrowna,2009 03 31, 15:31]
[quote=laumupė,2009 02 21, 20:51]
nu va,norejau ta biskvita iskept,atrodo,kaip parasyta raz dva ir gaunas... [/quote]
Ojej kaip gaila Labai atsiprašau, kad to neparašiau ir kad teko tiek produktų sugadinti.
Aš ant atsegamos apvalios kepimo formos dugno dedu kepimo popierių, po to uždedu tą atsegamą dalį ir susegu, išlindusius popieriau kraštus apkarpau. Tada pilu biskvito tešlą į tą formą ir kepu. Iškepus neišiminėju biskvito, o jam atvėsus sulaistau sirupu ir dedu baltą sluoksnį, kai jis apstingsta tada dedu vaisius ir supilu pradėjusią stingti želę., tiesiog su šaukštu išdedu tokius beveik drebučius. Jei kas dar neaišku, rašyk į AŽ
[quote=laumupė,2009 02 21, 20:51]
nu va,norejau ta biskvita iskept,atrodo,kaip parasyta raz dva ir gaunas... [/quote]
Ojej kaip gaila Labai atsiprašau, kad to neparašiau ir kad teko tiek produktų sugadinti.
Aš ant atsegamos apvalios kepimo formos dugno dedu kepimo popierių, po to uždedu tą atsegamą dalį ir susegu, išlindusius popieriau kraštus apkarpau. Tada pilu biskvito tešlą į tą formą ir kepu. Iškepus neišiminėju biskvito, o jam atvėsus sulaistau sirupu ir dedu baltą sluoksnį, kai jis apstingsta tada dedu vaisius ir supilu pradėjusią stingti želę., tiesiog su šaukštu išdedu tokius beveik drebučius. Jei kas dar neaišku, rašyk į AŽ
Sveikos zele myletojos, gal pasakysit, kaip padaroma, kai i balta jogurtini sluoksni imaisoma ivariu spalvu zele gabaliuku. Tokiu smulkiu. Dekui.
QUOTE(kristij @ 2009 04 01, 20:41)
Sveikos zele myletojos, gal pasakysit, kaip padaroma, kai i balta jogurtini sluoksni imaisoma ivariu spalvu zele gabaliuku. Tokiu smulkiu. Dekui.
As su tarka sutarkuoju sustingusia zele. Per burokine. Ir imaisau kur reikia
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 01, 20:45)
As su tarka sutarkuoju sustingusia zele. Per burokine. Ir imaisau kur reikia
O toji maisoma zele turi buti skysta, kai imaisomi spalvoti zeliukai? ar apstingus?
QUOTE(kristij @ 2009 04 01, 20:59)
O toji maisoma zele turi buti skysta, kai imaisomi spalvoti zeliukai? ar apstingus?
Na as imaisiau i plakta grietinele, tai net nezinau kaip su jogurtu butu ar kita mase gal kas kitas atsakys
QUOTE(kristij @ 2009 04 01, 19:41)
Sveikos zele myletojos, gal pasakysit, kaip padaroma, kai i balta jogurtini sluoksni imaisoma ivariu spalvu zele gabaliuku. Tokiu smulkiu. Dekui.
reikia pasidaryti skirtingų spalvų stipresnio želė nei valgymui, pilnai sustangdinti, tada jį arba kapoti, arba tarkuoti, arba kaip kitaip smulkinti kaip fantazija leidžia, iš vis gali imti tarkim plonais sluoksniais kur susipilstysi, išspausti formeles ir susidėti formelėmis tą želiuką, ir tada suberti į skystą jogurtinį sluoksnį
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 01, 21:02)
Na as imaisiau i plakta grietinele, tai net nezinau kaip su jogurtu butu ar kita mase gal kas kitas atsakys
Tiesiog i plakta grietinele imaisot zele gabaliuku? ar i ta grietinele dar zelatino pilat? Sorry, jei kvailai skamba, bet dar nieko su zele nedariau, todel viskas nauja.
QUOTE(*B.A* @ 2009 04 01, 14:35)
eeee drauge susekiau tave, o kur receptas tokiu skanybiu?
QUOTE(kristij @ 2009 04 01, 21:37)
Tiesiog i plakta grietinele imaisot zele gabaliuku? ar i ta grietinele dar zelatino pilat? Sorry, jei kvailai skamba, bet dar nieko su zele nedariau, todel viskas nauja.
as dedu tiesiog i gerai isplakta grietinele.
jei i jogurta, tada jau reik i ta jogurta zelatino
o deti nebutinai i apstengusia, bet ir ne i karsta, nes gabaliukai gi ta pati zele- istirps... ir man atrodo, kad jei desi dar i visai skysta, tai jie nuses ant dugno...(o gal atvirskciai )
cia vienas nesudetingas receptas... ir labai pavasariskas
QUOTE(MAMICY @ 2009 04 02, 07:44)
Eik tu sau, koks nerealus