[quote=laumupė,2009 02 21, 20:51]
Labai lengvas ir gaivus pusiau želinis torčiukas. Nu su papuošimais pas mane ne kas
bet labai greitai sunaikinamas namiškių.
Biskvitas pagal cipciuko receptą
du kiaušinius ir du šaukštus šito vandens gerai išplaku mikseriu, kol masė gerokai padidėja, tada dedu iš akies cukrų ir truputį vanilinio cukraus, vėl išplaku mikseriu, tada dedu 60 g miltų per du kartus atsargiai plakant mažiausiu greičiu mikseriu, dar įmetu aguonų. Kepu 200 laipsnių orkaitėje atsegamoje formoje 15 minučių, sulaistau sultimis ar sirupu.
Baltas sluoksnis Dr'Oetker jogurtinis pusgaminis ir viršus šaldytos braškės su konservuotais ananasais braškių želėje.
nu va,norejau ta biskvita iskept,atrodo,kaip parasyta raz dva ir gaunas...je je,man,kaip pirma karta daranciai,tai jau du kartus biskvitas nesigavo,1-prikibo prie skardos,2-as prikibo prie stiklinio indo dugno:(((((ka netaip darau?kodel tas dugnas kimpa?jau stiklinio indo ir aliejumi apacia patepiau...tas pats...pats biskvitas skanus,purus,susveiciau,bet kaip ta biskvita isimti?tai susinervinau,pridejau apacia sausauniu ir uzpyliau jau salta zele,tai mano visi sausainiai i virsu iskilo ir matosi,kad kose is ju pasidare...vat kokie mano pirmieji bandymai....dabar bandysiu jogurta su zelatina,jauciu,kad vel koks snipstas gausis