Įkraunama...
Įkraunama...

Želė, želė tortai ir desertai-2

kiek maždaug želatinos reik į litrą jogurto? įdėjau porą gerų šaukštų, bet man kažkaip stingt nenori g.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 03 25, 19:51)
kiek maždaug želatinos reik į litrą jogurto? įdėjau porą gerų šaukštų, bet man kažkaip stingt nenori  g.gif


ant zelatinos pakelio paziurek kiek raso reikia deti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 25 kovo 2009 - 20:58
QUOTE(Dai'na @ 2009 03 25, 20:58)
ant zelatinos pakelio paziurek kiek raso reikia deti mirksiukas.gif

ot višta aš, skaityt moku o į instrukcijas ir nepažiūrėjau doh.gif blush2.gif kaip ir mažokai želatinos jei pagal instrukciją ... nu kaip bus taip bus... prieš tai dariau su tokiu pačiu kiekiu ir viskas labai puikiai sustingo, želatina tokios pačios firmos buvo, va dabar tik kad nauja pokutį praėmiau. na gausis kaip gausis, nesustings iki galo suplaksiu, putėsiai bus
Atsakyti
ziauriai neisbarkit,nes tundra toj srity esu,noreciau pasigaminti koki zelini torciuka,bet su ta zele dar nesu turejusi reikalu:(((as,kaip suprantu,tai ta torciuka reiktu daryti antraip:viena sluoksni padaryt,laukt kol sustings,po to kita kilti,kai saltas jau,o kai antras bus sustinges,kaizkaip uzlipinti bisvita....ir kai viskas bus sustinge,aptverst aukstyn kojom,ar gerai suprantu????
Atsakyti
taip,bet del biskvito nieko negaliu patarti,pati nesu dariusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 27 kovo 2009 - 11:10
QUOTE(Petrowna @ 2009 03 26, 20:15)
ziauriai neisbarkit,nes tundra toj srity  esu,noreciau pasigaminti koki zelini torciuka,bet su ta zele dar nesu turejusi reikalu:(((as,kaip suprantu,tai ta torciuka reiktu daryti antraip:viena sluoksni padaryt,laukt kol sustings,po to kita kilti,kai saltas jau,o kai antras bus sustinges,kaizkaip uzlipinti bisvita....ir kai viskas bus sustinge,aptverst aukstyn kojom,ar gerai suprantu????

Galima ir su biskvitu ir be jo. Jie su biskvitu tai tortinėj fornoj aš darau, jį į apačia, o žele ant viršaus - vieną ar kelis sluoksnius mirksiukas.gif O jei be biskvito, tai tiesiog gražioj fomos sluoksniuoti reikia. Vietoje biskvito, kartais darau formoj su sausainiais biggrin.gif
Atsakyti
Jau buvau labai pasiilgusi želiuko. Vaišinu labai persikiniu želiuku su bananais:
user posted image
sunaudota 3 pakeliai Dr.Oetkerio persikų želė ištirpinau 0,5 l karšto vandens palikau atvėsti. Palaikiau jogurtą JO persikinį kambario temperatūroje kol atvėso žele, pripjausčiau skardinę persikų puselių ir tris nedidukus bananus į jogurtą, supyliau atvėsusią želė ir supyliau į kekso kepimo formą, ir štai skanauju, iš tiesų labai gaivus ir skanus desertas 4u.gif vaisių kartais dedu daugiau, bet šį kartą tiek, kiek matosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 28, 13:04)
Jau buvau labai pasiilgusi želiuko. Vaišinu labai persikiniu želiuku su bananais:
[

Kaip gražu,gaivu,skanu bigsmile.gif šaunuolė smile.gif
Atsakyti
ačiū, tik biškiuką gaila, kad tik man vienai skanu, nors kitą vertus gal visai negaila lotuliukas.gif nes man viskas lieka, mano pasilepinimui čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 28, 13:33)
ačiū, tik biškiuką gaila, kad tik man vienai skanu, nors kitą vertus gal visai negaila lotuliukas.gif nes man viskas lieka, mano pasilepinimui čia ax.gif

šeimyna nevalgo? tikras niamnis
Atsakyti
o tai jei ant biskvito pilat zele,tai ar neprisigeria jis jos?gi nelauksi,kai visai pradeda sting,gi tada nieks nesigaus?*****,noriu viska pasiaiskint,nes nusprendus esu bandyt laime su ta zele...
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 28, 13:34)
šeimyna nevalgo? tikras niamnis

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif MB iš viso nei šaltienos, nei saldžių želių, nei jokių kitokių drebučių, marmeladų ir dar daug kitokių skanėstų nevalgo unsure.gif o dukrytė į tetę doh.gif
Atsakyti