imetu ir as kelias zele torto ,bet ne mano darytas,o tetos drauges.
as suzaveta super grazu
QUOTE(sayonara2 @ 2008 12 26, 19:35)
nu bet jau grozis
bandysiu kada ir as toky pagaminti, nes db koky padariau tai net geda pasidare tavo foto pamaciusi reikes rytoj maziukei pagaminti zele tokiu mazu torciuku
QUOTE(sayonara2 @ 2008 12 26, 19:35)
pasakiskas grozis!!!
Papildyta:
norejau paklausti, o gal kas nors yra dare zele su alkoholiu? esu girdejus, kad daroma su degtine, bet kaip kiek ko pilti, kokio skonio skaniausia..
QUOTE(Edelveisar @ 2008 12 29, 10:44)
pasakiskas grozis!!!
Papildyta:
norejau paklausti, o gal kas nors yra dare zele su alkoholiu? esu girdejus, kad daroma su degtine, bet kaip kiek ko pilti, kokio skonio skaniausia..
Papildyta:
Kuo daugiau , tuo geriau ...nu aisku pajuokavau , tai juk kiekvienos skonio reikalas , as pylciau tik likerius , nes jie dar ir aromata priduoda ( uogu , ar kavos , ar dar ko ) , jei jo bus per daug bus neskanu , pasidaro nebegaivu
O jau puslapiuko gėrybė ir grožybė per Kalėdas dariau du jogurtinius želė tortukus su vaisiais pasiskaičius Jūsų patarimų, tai gavosi viskas kuo puikiausiai, tik foto nepadariau bet skoniu likom visi patenkinti super puper, darysiu dar
Dariau zeliukus ir kaledom, ir naujakui. Kazkaip abu kartus jie man tragiskai issiminejo Ir i vandeni staciau kaip visada, bet niekaip nenorejo pasiduoti, tai negrazus abu, nors ir skanus
Su iplysusiu virsum ir prastai matomais sluoksniais
Siaip kreivokas
Su iplysusiu virsum ir prastai matomais sluoksniais
Siaip kreivokas
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 02, 22:18)
ir cia ji su savo tortais ......sakes !!!
As sian visur