QUOTE(laumupė @ 2009 02 21, 22:55)
Tą pusgaminį galima paruošti dviem būdais su pienu ir su saldžiais varškės sūreliais. Išbandžiau abu būdus, man labiau patiko su pienu, skonis toks bent man priminė paukščių pieną. Dar galima į tą masę primauti konservuotų vaisių, irgi skanu būna.
Aciuks
QUOTE(juodukeee @ 2009 02 22, 08:24)
Turiu kvaila klausimeli

kai darot zele tortukus is daug sluoksniu ar vienam sluoksnsiui imat tiek vandens kiek nurodyta ant pakelio (0,5L) ar maziau? Ir antrajy sluoksny reikia pilti kai pirmasis jau buna pilnai sustinges ar kai tik pradeda stingti?
Geriau pilti maziau, jei, tarkim, parasyta ant pokelio, kad reikia 500 ml valdens, tai pilk kokius 300 ml, geriau sustings. O antra sluoksni reikia pilti ant pirmo, kai tas yra apstinges (bet ne iki galo sustinges) ir , aisku, pilamas zeliukas turi buti visiskai atveses.
QUOTE(davija @ 2009 02 22, 09:43)
Aš šian eisiu bandyt daryt labai rekomnduotą želiuką su rūgpieniu, sausainiais gaideliais ir šaldytom uoytėm
Pasirodyk paskui