davija, ką tik ragavau putėsį pagal Tavo receptą, niamnis, jaučiu kokio torto pertepimui tiktų
QUOTE(Olesta @ 2009 02 21, 17:03)
davija, ką tik ragavau putėsį pagal Tavo receptą, niamnis, jaučiu kokio torto pertepimui tiktų
aš irgi tą patį galvoju
QUOTE(lialytia @ 2009 02 21, 17:05)
o jergutėliau,koks gražuolis
lialytia tavo zeliukas
Niam zeliukas
Labai lengvas ir gaivus pusiau želinis torčiukas. Nu su papuošimais pas mane ne kas bet labai greitai sunaikinamas namiškių.
Biskvitas pagal cipciuko receptą
du kiaušinius ir du šaukštus šito vandens gerai išplaku mikseriu, kol masė gerokai padidėja, tada dedu iš akies cukrų ir truputį vanilinio cukraus, vėl išplaku mikseriu, tada dedu 60 g miltų per du kartus atsargiai plakant mažiausiu greičiu mikseriu, dar įmetu aguonų. Kepu 200 laipsnių orkaitėje atsegamoje formoje 15 minučių, sulaistau sultimis ar sirupu.
Baltas sluoksnis Dr'Oetker jogurtinis pusgaminis ir viršus šaldytos braškės su konservuotais ananasais braškių želėje.
Biskvitas pagal cipciuko receptą
du kiaušinius ir du šaukštus šito vandens gerai išplaku mikseriu, kol masė gerokai padidėja, tada dedu iš akies cukrų ir truputį vanilinio cukraus, vėl išplaku mikseriu, tada dedu 60 g miltų per du kartus atsargiai plakant mažiausiu greičiu mikseriu, dar įmetu aguonų. Kepu 200 laipsnių orkaitėje atsegamoje formoje 15 minučių, sulaistau sultimis ar sirupu.
Baltas sluoksnis Dr'Oetker jogurtinis pusgaminis ir viršus šaldytos braškės su konservuotais ananasais braškių želėje.
QUOTE(Elizabeht @ 2009 02 21, 22:44)
O kaip, kad zele su kiviais nestingsta
Čia kivių skonio žėlė iš pakelio
QUOTE(laumupė @ 2009 02 21, 20:51)
Labai lengvas ir gaivus pusiau želinis torčiukas.
O tas pusgaminys ka primena? Jogurta?
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 22, 00:45)
O tas pusgaminys ka primena? Jogurta?
Tą pusgaminį galima paruošti dviem būdais su pienu ir su saldžiais varškės sūreliais. Išbandžiau abu būdus, man labiau patiko su pienu, skonis toks bent man priminė paukščių pieną. Dar galima į tą masę primauti konservuotų vaisių, irgi skanu būna.