QUOTE(Olesta @ 2009 02 17, 20:04)
Vos psėjau bandinį nufotkint, pažiūrėkit su kokiu šaukštu mano smagurė atsiritino paragauti ką padariau, na žinot tikrai skanu, čia apelsininis putėsis, dariau su 300 ml vandens pabandymui spustelkit, padidės
saukstas tai gerulis putesiai ir, niekad nedariau, reiks kada ir man pabandyti
Vos psėjau bandinį nufotkint, pažiūrėkit su kokiu šaukštu mano smagurė atsiritino paragauti ką padariau, na žinot tikrai skanu, čia apelsininis putėsis, dariau su 300 ml vandens pabandymui spustelkit, padidės
spūstelėjau,bet man nepasididina.Olesta,per www.radikal.ru dėk foto,geriau įsidės.
reikės ir man išbandyt putėsius
QUOTE(Olesta @ 2009 02 17, 21:04)
pažiūrėkit su kokiu šaukštu mano smagurė atsiritino paragauti ką padariau
Saukstas uzsikvatojau pamacius
QUOTE(astiti @ 2009 02 17, 19:50)
maniskis gaila nelabai gavos zeles gabaliuku nesimato uztai skanus buvo
Liuks atrodo
Vos psėjau bandinį nufotkint, pažiūrėkit su kokiu šaukštu mano smagurė atsiritino paragauti ką padariau
saunuole smagure
QUOTE(Olesta @ 2009 02 17, 21:04)
kaip skaniai atrodo, as dar niekada nebandziau putesiu reik gal ryt uzsiimt
Būtinai pabandyk, aš irgi net nežinojau, kad yra tokis reikalas gaminamas iš želė, ir iš vis apart antrų patiekalų ir keleto saldėsių nieko nemokėjau, tik čia atkeliavusi, mokausi, mokausi, zubrylizmas gresia
QUOTE(vixiuke @ 2009 02 17, 19:55)
labai skanus putėsis (paukščių pienas) gaunasi suplakus mikseriu nesaldų kondensuotą pieną ir į gautą masę supilti 200ml vandens ištirpintą želė su skoniu (pokelį). Viską išmaišome, į formeles ir po valados paukščių pienas. Želė naudoju Dr others, kitom gal mažiau vandens reikėtų.
O kiek to kondensuoto pieno reikia?Indelio?
Tikrai taip, 1 indelio NESALDAUS KONDENCUOTO PIENO ir dar man skaniausia su aviečių želė, bandžiau su persikine, tai be skonio buvo....
QUOTE(davija @ 2009 02 18, 20:39)
Tikrai taip, 1 indelio NESALDAUS KONDENCUOTO PIENO ir dar man skaniausia su aviečių želė, bandžiau su persikine, tai be skonio buvo....
Ačiū už šaunų receptą. Dariau su braškių žele . Vos spėjau išpilstyt į ledaines, ir iškart sustengo. Po 10 minučių jau valgėm.
Ačiū