QUOTE(RiMami @ 2009 02 16, 01:28)
KAIP ĮDOMIAI ČIA TU SUGALVOJAI
O tai gaunasi tokios konsistencijos ta masė, kad per maišelį spaust galima
ir formą kaip supratau gerai laiko
Ar tik nebūsi čia super atradimą padarius
Ir želatininių kremų nebijo
Varau panagrinėt recepto
labai sudominai
Pažiūrėjau, jau - ten reikia gliukozės, pasakyk tu ją ir dedi ar galbūt galima dirbtiniu medumi pakeist
Masė gaunasi tokia pati kaip ir beze, laiko forma irgi gerai. Kartais tiesiog gaminu is jos zefyriukus, supilu i forma ir palaikau per nakti kambaryje, kita diena supjaustau ir labai skanu buna
Gliukozes reikia labai mazai, todel jos neturint galima ir apseiti tikrai (ne karta dariau ir be jos), kadangi as turiu tai ir dedu, nes jis kazkiek suteikia tokio tasumo/glitumo, bet tai praktiskai nieko nepriduoda...
O medumi tai nepatarciau keisti, nes iskart spalva nukentes - mase nebus akinamai balta