Sveikutės
Kokius grožius jūs mokat padaryti
Aš irgi sumasčiau savaitgalį kažką panašaus pagamintii Ne pirmą kartą darysiu, tai gal blynas nebus prisvilęs Pagalvojau, kad visai gražu būtų ant želė tortuko viršaus užpurkšti grietinėlės ir iš uogų ar vaisių kokią širdelę sudėlioti Tik va klausimas, kokią grietinėlę jūs naudojat? Kad ji būtų standi Esu bandžius Rama plakamą, bet man ji kažkokia "skystoka" buvo O gal kažką ne taip dariau...
O aš tai paprastai pirštus sualiejinu ir pravažiuoju jais per formą, aliejus tikrai nesijaučia... ir dar aš nors 5 min. želiuką palaikau kambario temperatūroj ir tik tada išiminėju iš formos. Iš pradžių reikia atidaryt didįjį dangtį, uždėt lėkštę ir apverst, o tada po truptį atidarinėti mažesnį dangtelį įleidžiant oro ir tada želiukas labai gražiai išslenka iš formos
lialytia tikrai labai puikus želiukas
lialytia tikrai labai puikus želiukas
Cipciuk, ne tik Valentiniškas, bet ir labai lietuviškas tiks ir 16-ai dienai, bet įtariu neliks nei pauostyti
tai cia skaitos kuklutis cypciuk kaip graziai atrodo patinka man tokie sloksniuoti, tik va pas mane ju nelabai kas valgo duok grietininiu tortu o ne lengvu zeliuku
prajuokino cipciukas
bet zeliukas
bet zeliukas
Cypciuk, Jusu zeliukas fantastiskas
Savo net nekyla ranka ideti..
Savo net nekyla ranka ideti..
Dek, dek - rodom viska, ka turim
Cipciuk, man irgi pirmas ispudis, kad abiem sventem tinkamas
Cipciuk, man irgi pirmas ispudis, kad abiem sventem tinkamas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 14, 13:18)
Štai mano , kuklutis , mažutis ....bet valentiniškas želiukas , skanus , pusytės jau nebėra
Gal galetumete parasyti tikslias produktu proporcijas tu baltu sluoksneliu?
Kuklutis Nuostabus želiukas