QUOTE(ugne_11 @ 2008 12 23, 14:24)
Manau gali paprastai sluoksniuoti želė iš pakelių, vaisius ir baltą želę.
Baltą daryčiau taip: suskaičiuok kiek želatinos reiks baltam sluoksniui, ištirpink ją, sumaišyk su grietinėle ( aš dar praskiesčiau vandeniu, kefyru ar jogurtu, kad taip riebu nebutų), įdėk cukraus, rūgštelės.
Tada pagamink paprastą želę iš pakelių, pilk baltą sluoknį, palauk kol sustings, dek vaisius ir juos užpilk žele iš pakelio.... ir taip toliau kol atsibos sluokniuot...
Sekmės
P.S grietinėlė turi būti kambario temp. kad maišant su želatina nesutrauktų
Baltą daryčiau taip: suskaičiuok kiek želatinos reiks baltam sluoksniui, ištirpink ją, sumaišyk su grietinėle ( aš dar praskiesčiau vandeniu, kefyru ar jogurtu, kad taip riebu nebutų), įdėk cukraus, rūgštelės.
Tada pagamink paprastą želę iš pakelių, pilk baltą sluoknį, palauk kol sustings, dek vaisius ir juos užpilk žele iš pakelio.... ir taip toliau kol atsibos sluokniuot...
Sekmės
P.S grietinėlė turi būti kambario temp. kad maišant su želatina nesutrauktų
o tai nelabai cia man dasuto zodziu turiu as 3 indelius grietineles MU 35% riebumo po 250ml tai zodziu isplaku ja, tada kas? kiek tos zelatinos atvesintos pilti? ar pilti vaisine zele? ir sloksniuoti tai kaip? vienas sluoksnis sustingsta tada kita pili? nu va kiek as klausimu iskeliau