Sakyčiau visai padori nuolaida jau ir 1,5lt gerai būdavo
QUOTE(lialytia @ 2009 02 07, 19:02)
Mano pirmas bandymas
Labai gražus želiukas
QUOTE(ziemosugnele @ 2009 02 08, 00:34)
niu va kaip gerai reikes butinai nuvaziuoti uzsipirkti nors namie isties gal 6 pakeliai dar yra
pas mane ir visada virš 10 pakelių tikrai būna.. ir kaskart poardėj jų vėl ir vėl perku vyras tai keistai žiūri į tai..
tik dabar atpratau žaisti su tortukais žele.. dabar dvisluoksnius atskiruose indeliuos epadarau, ir pakanka...
nors svajonėse yr želiukas su biskvitu.. tik pasitikėjimo biskvito kepime nerasta.......
tobulas imu gabalėlį
koks kruopštumas ir kantrybė
noriu gabalėlio
noriu gabalėlio
QUOTE(lialytia @ 2009 02 09, 18:39)
iš foto sprendžiant atrodo, kad per mažai želatinos... ir jei darote iš pokelio, nepilkite 500ml vandens. geriausia želė yra Dr. Others (taip tikiuosi rašos) ji visad gerai sustingsta.
Ir nereikia visai laikyti šios formos vandenyje, tiesiog kai apverčiat želė žiedą ant lėkštės, tortinės, pamažu atidarinėkit viršutinį dangtelį ir tortas gražiai iškris
QUOTE(vixiuke @ 2009 02 09, 21:07)
iš foto sprendžiant atrodo, kad per mažai želatinos... ir jei darote iš pokelio, nepilkite 500ml vandens. geriausia želė yra Dr. Others (taip tikiuosi rašos) ji visad gerai sustingsta.
Ir nereikia visai laikyti šios formos vandenyje, tiesiog kai apverčiat želė žiedą ant lėkštės, tortinės, pamažu atidarinėkit viršutinį dangtelį ir tortas gražiai iškris
Aš ir darau su Dr Oetker žele ir pilu vandens apie 350ml vienam pakeliui
O as vis perku Favorite zele bet akcijos metu uzsipirksiu Dr Oetkher
QUOTE(lialytia @ 2009 02 09, 20:25)
Aš ir darau su Dr Oetker žele ir pilu vandens apie 350ml vienam pakeliui
niuz nežinau tada toks kaip ne visai sutengęs viršus atrodo, galvojau gal dėl to neišsiima. Į šios firmos želė aš pilu 400-450ml ir kuo puikiausiai viskas išsiima pabandyk kitą kartą aliejum patepti šiek tiek... gal nuo šildymo paislydė. Nors šiaip apvertus ir pradengus dangtelį gražiai turėtų iškirsti. o iš kitos pusės, koks skirtumas, labai šauniai ir taip atrodo ir kas svarbiausia, manau dingo nuo stalo daug greičiau, nei gaminai
o as dariau mazus zeliukus su TW forma ir man jie irgi neissieme graziai. gal irgi reik maziau vandens ir aliejum patept? bet ar aliejus nesijaucia
QUOTE(Ingerele @ 2009 02 10, 08:11)
o as dariau mazus zeliukus su TW forma ir man jie irgi neissieme graziai. gal irgi reik maziau vandens ir aliejum patept? bet ar aliejus nesijaucia
nesijaučia, reik visai nedaug. Sulilgyk maišelį selofaninį aliejum ir patepk šiek tiek...