pavasariskas toks
Dariau zeles torciuka, tai kas liko, atrode taip
O pacio torciuko nuotrauku fotikas dar neatiduoda (issikrove )
O pacio torciuko nuotrauku fotikas dar neatiduoda (issikrove )
Mano MB labai megsta zele, galvoju, gal kokia diena irgi padaryt
QUOTE(Inočka @ 2009 01 25, 21:57)
Mano MB labai megsta zele, galvoju, gal kokia diena irgi padaryt
Man nuo zeles visad dantukai pradeda skaudet
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 25, 22:08)
Man nuo zeles visad dantukai pradeda skaudet
As tai nezinau kada paskutini karta valgiau, gal pries 20 metu
O toks tortukas, tik sluoksniu beveik nesimato o buvo tie patys 3:geltonas, zalias ir ruzavas.
Inočka, jei neturi nieko pries zele is pakeliu, tai vos ne valandos reikalas ir valgysit zeliuka
Inočka, jei neturi nieko pries zele is pakeliu, tai vos ne valandos reikalas ir valgysit zeliuka
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 25, 22:18)
Ne, nieko pries. Vaikysteje visada is pakiuku mama darydavo, labai megau.
Bet kad dabar tingiu su zele terliotis, nors ir greitai pasidaro, nes man jo gali nebut. Zinai, kai paciai nerupi, tai ir nedarau. Va tik vakar MB pasake, kad but neblogai padaryt
Dukrelei leisk, ji padarys Ir jus abu su TB pradziugins
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 25, 22:25)
Dukrelei leisk, ji padarys Ir jus abu su TB pradziugins
Isivaizduoju, kai ji padarys, jai tik metukai ir pora menesiu . Nebent sunus gali tuo uzsiimt. Tik, kad jis pats zele nemegsta. Tai itariu, kad MB pats pasidarys, nes nesulauks
QUOTE(Inočka @ 2009 01 25, 22:28)
Isivaizduoju, kai ji padarys, jai tik metukai ir pora menesiu . Nebent sunus gali tuo uzsiimt. Tik, kad jis pats zele nemegsta. Tai itariu, kad MB pats pasidarys, nes nesulauks
Niu tai ka, saukstu tai jau moka baladoti MB zyzia iki pamelynavimo, jei kazko nori, o as nedarau Vis tiek galiausiai nusileidziu (siaip ir visi zeliukai irgi jam skirti, del manes ju irgi gali ir nebuti )
QUOTE(astiti @ 2009 01 24, 14:01)
prisijungiu ir as dedu ir as savo mena, nelabai man cia graziai sustengo, bet labai skanu buvo
labai gaiviai ir vasariškai atrodo
nu ka gi merginos, aciu uz receptukus vakar ir as dariau, tik foto nebus nes negraziai issiime bet kaip pirmas kartas ir savam naudojimui tai gerai gal kitas kartas bus geresnis