Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

Mano knarkia,daktaras sake,kad tai nuo ansvorio,nors jis nedaug padidejo ,bet pasijuto.Seniau ne knarkdavo,tik kai isgeres budavo,o dabar visada.Tai uzdedu "garso duslintuva"pagalvele ax.gif tai vis dusliau knarkia smile.gif
Atsakyti
Knarkia ir dar kaip doh.gif
Atsakyti
dabar gi reklamuoja vaistus nuo knarkimo is S raides pavadinimas
Atsakyti
Ui doh.gif Kokia opi tema.
Eina jis peklon,kaip kartais knarkia verysad.gif
Nors kaip pabumbu,tai gaunu atsakymą maždaug tokį:
-o galvoji,kad pati tai jau neknarki?Kitą kartą įrašysiu į telefoną ir tau paleisiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ADDULE @ 2009 02 06, 22:16)

Aha,gal ir yra.Tik labai gerai,kieno vyrai tuos vaistus geria doh.gif Maniškiui kaip nuo peršalimo kokią tabletę reikia sukišti,tai namuose kirvių tango būna doh.gif O čia dar nuo knarkimo,tai tikriausiai pirma reikėtų gerai apsvaiginti,o tik paskui vaistus suduoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 02 06, 23:21)
Ui doh.gif Kokia opi tema.
Eina jis peklon,kaip kartais knarkia verysad.gif
Nors kaip pabumbu,tai gaunu atsakymą maždaug tokį:
-o galvoji,kad pati tai jau neknarki?Kitą kartą įrašysiu į telefoną ir tau paleisiu lotuliukas.gif
Papildyta:
Aha,gal ir yra.Tik labai gerai,kieno vyrai tuos vaistus geria doh.gif Maniškiui kaip nuo peršalimo kokią tabletę reikia sukišti,tai namuose kirvių tango būna doh.gif O čia dar nuo knarkimo,tai tikriausiai pirma reikėtų gerai  apsvaiginti,o tik paskui vaistus suduoti lotuliukas.gif

ten kazkoks purskalas igerkle
Atsakyti
QUOTE(ADDULE @ 2009 02 06, 22:16)

Nei iš S nei iš Š raidės nepadeda niekas, nebent op, bet jau man geriau lai knarkia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ADDULE @ 2009 02 06, 22:26)
ten kazkoks purskalas igerkle

Vistiek nepasirašys.Man vienintelė išeitis-kištukai į ausis. cool.gif
Atsakyti
maniskis irgi kartais paknarkia tai as isivaizduoju ,kad man patinka ir tai tikrai migdo,bet jeigu knarkia smarkiai tai verciu as ji ant kito sono...bet kaip bunam kaime tai uosviene taip knarkia ,kad net siena dreba,tai as jai sakau ryte nu marija vakar vel dainavai.ji juokias jai patink,kad as taip su ja...
Atsakyti
Mano vyras tai knarkia konkreciai, todel as su juo vienoj lovoj nemiegu lotuliukas.gif , nes isproteciau, kai kartais tenka kur, tai puse nakties prasikankinu, vos nesusimusam nakti doh.gif .
Atsakyti
Ne tas zodis knarkia doh.gif Siaubingai kriokia! mad.gif mega_shok.gif bash.gif Nei storas, nei valgo pries miega. verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
paktiskai neknarkia,o jai uzknarkia i pora men .karta,pastuksenu ir psio biggrin.gif
Atsakyti
neknarkia biggrin.gif
Atsakyti