Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

Knarkiak tik ant nugaros ir visada zadinu, kad pasisuktu ax.gif
Atsakyti
knarkia...propraguoju beveik visus jusu isvardintus kovos budus-alkune,spyris,niuksas i sona ir pan. ..padeda,gaila tik trumpam doh.gif
Atsakyti
NE schmoll.gif tongue.gif Ir tuo labai džiaugiuosi. Greičiau būna, kad aš jam pašonėj užtrimituoju tongue.gif doh.gif , bet niekuomet manęs nepažadina jokiais niuksais schmoll.gif tik ryte užsimena, kad per garsiai miegojau unsure.gif
Atsakyti
Knarkia, kai ant nugaros miega. Kai gauna niuksą į šoną, apsiverčia. Tačiau kai būna išgėręs, niekas neveikia ir tuomet aš kankinuosi.
Atsakyti
mano irgi neknarkia, tai džiaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
prisidesiu prie museiku drinks_cheers.gif biggrin.gif o siaip pastebejau, kad kol buvau uzsiemusi savo reikalais tai smigdavau ir miegodavau, o ar MB naktim knarkdavo, ar ne, net nepastebejau ax.gif o va dabar, kai nestuke.gif esu tai esu isilsejus, issimiegojus, todel vakarais sunku uzmig ir girdziu viska - ir kaip knarkia, ir kaip dantimis griezia doh.gif baisu doh.gif
Atsakyti
mano schmoll.gif thumbup.gif
Atsakyti
manasis taip pat knarkia, doh.gif oi kaip nekenciu to garso bash.gif o labiausiai knarkia pervarges arba pabaliavojes blink.gif nebepadeda nei dauzimai, nei pasisukimai ant sono schmoll.gif tai tokiais atvejais visada kistukus i ausis susikisu, ir tada galiu ramiai issimiegoti thumbup.gif tik ryte vyras visada mane turi pazadinti, nes negirdziu zadintuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu knarkia biggrin.gif Labiausiai, kai pavargęs arba po kokio baliaus. O šiaip tai nelabai g.gif Tai jisai pats stengiasi leisti man pirmai užmigti, tada jau nebejaučiu nieko, gali sau knarkti į sveikatą smile.gif
Atsakyti
Maniskis neknarkia schmoll.gif
Atsakyti
Dar ne vyras,bet knarkia biggrin.gif tokios neapykantos,kokią jaučiu jam naktį, žodžiais apsakyt neįmanoma,ypač , kai nemiga kankina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintukas_ @ 2009 01 05, 01:40)
Dar ne vyras,bet knarkia  biggrin.gif tokios neapykantos,kokią jaučiu jam naktį, žodžiais apsakyt neįmanoma,ypač , kai nemiga kankina  g.gif

lotuliukas.gif
aš pykstu, kai knarkia, kai pati užmigt nuo knarkimo negaliu. bet šiaip susitart eina.. nu bet jei išgėręs... doh.gif gi nesusipranta, kad ant kito šono bent apsiverst, o ne į ausį kniaukt.. doh.gif
Atsakyti