Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

QUOTE(ginciucha @ 2012 10 15, 13:58)
Ir maniskis knarkia kaip tankas,turime dar suni mopsa,tai abu kaip uzkarnkia,stogas namo kilnojasi doh.gif

pas mus panašiai biggrin.gif Tik katė o ne šuo namie. Tai rytais, keliantis į darbą būna toks vaizdelis: vyras knarkia, o šalia įsitaisius katė dar murkia. Tai sakau duetu varo lotuliukas.gif

Tik vat man dar visa laimė kad maniškis negarsiai knarkia, o ir aš laabai kietai miegu, tai nieko negirdžiu. Jei vyras keltųsi į darbą ankščiau už mane, tai ko gero ir nežinočiau apie jo knarkimus ax.gif Nors aš tai irgi miegu taip, kad vyrui tik užuojautą galiu paraikšt lotuliukas.gif Sugebu pagriežt dantimis, pakalbėt per miegus ir dar tarsi to negana - primušt vyrą (nes visada labai vartausi miegodama, tai būna netyčia į kokią nosį ar ranką vožteliu doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
kartais knarkia, kai pradeda pasakau kad liautusi, td apsisuka ant kito sono ir ramybe smile.gif
Atsakyti
Ne
Atsakyti
Labai retai pasitaiko. Dažniausiai stuknelnu alkūne arba verčiuos ant kitos pusės ir jis kartu persiverčia
Atsakyti
knarkia knarkia... jei nepadeda keli kumštelėjimai, tenka ir paspardyti biggrin.gif
Atsakyti
jo jo knarkia .. orkestras per nakti.. visada miegu su ausu kamsteliais, jei ne jie tai gal imciau dainuoti is nervu biggrin.gif . Netoleruoju visiskai.
Atsakyti
g.gif g.gif Man sako kad knarkiu, bet................man tai miegoti netrukdo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Publicum47: 22 gruodžio 2012 - 01:07
Kartais knarkia smile.gif bet uztenka pora kartu pakalbinti neknark padeda smile.gif jei ne tada reikia pastumdyti arba pasukt veida i kita puse biggrin.gif ir tada valio vel tyla smile.gif Nors MB sako kad retkarciais ir as pavarau kaip koks orkestras tongue.gif
Atsakyti
Laimei dar neteko isgirst tokios simfonijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zodiake @ 2013 01 06, 13:59)
Laimei dar neteko isgirst tokios simfonijos biggrin.gif

pasiseke smile.gif
Atsakyti
Knarkia kai buna pervarges labai,tai tenka nakti pakumsciuoti
Atsakyti
knarkia, bet kaip ir daugelis, arba pasakau, kad baigtų, arba stuktelnu per šoną, tada apsiverčia ir fsio, baigiasi serenados thumbup.gif
Atsakyti