Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

QUOTE(zvejys1 @ 2012 02 09, 16:06)
Galiu knarkt net atsistojes,ant sono,ant pilvo,ant nugaros,sededamas...Zmona jau iprrato...

O siaubas lotuliukas.gif Įprast gali tik tas žmogus, kuris gali miegot ir prie patrankų griausmo unsure.gif

Mane tai bais nervina vyro knarkimas, nes aš galiu miegoti tik visiškoj tyloj. Maniškis net nosies pertvarą operavosi, kad tik geriau būtų, bet nepadėjo, taip ir vargstam naktim, jis mane žadina knarkimu, aš jį baksnojimu į šoną biggrin.gif Būna ir gerų naktų, kai neknarkia, velniai žino nuo ko čia priklauso, gal nuo nuvargimo laipsnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(greater @ 2012 02 09, 20:38)
Mane tai bais nervina vyro knarkimas, nes aš galiu miegoti tik visiškoj tyloj. Maniškis net nosies pertvarą operavosi, kad tik geriau būtų, bet nepadėjo, taip ir vargstam naktim, jis mane žadina knarkimu, aš jį baksnojimu į šoną  biggrin.gif Būna ir gerų naktų, kai neknarkia, velniai žino nuo ko čia priklauso, gal nuo nuvargimo laipsnio g.gif

Maniškis irgi knarkalius, taip pat po pertvaros operacijos. Bet vistiek knarkia doh.gif Labiausiai knarkia ant nugaros, o miegojimą ant pilvo jau pamiršo... Baksnoju visą naktį, kad verstųsi ant šono, tada knarkia mažiau. Kai nenustoja, tai ir stipriai gauna iš alkūnės biggrin.gif
Atsakyti
Visada maniškis užmiega pirmiau už mane, taigi man neišeina užmigti per jo knarkimą. Padeda pabaksnojimas arba pajudinimas, o kai užmiegu aš negirdžiu nieko rolleyes.gif
Atsakyti
Knarkia mažai, o jei jau išgirstu per miegus, baksteliu į šoną box.gif
Atsakyti
knarkia visi zmones ir vyrai ir moterys, o knarkimas manau priklauso nuo nuovargio, nuo isgerto alkoholio kiekio ir dar nuo dauk kitu dalyku. Visos mes vargstam su tais vyrais knarkaliais. Namuose kai uzknarkia vyras, tai dar nieko, bet kai suo mopsas knarkia, tai net vyras nuo jo knarkimo atsibunda. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
savo katino per 8 metelius ne karto neesu girdejusi :]
Atsakyti
mano vyras knarkia
Atsakyti
Knarkia, bet tik neseniai pradėjo, po to, kai priaugo šiek tiek svorio, turbūt tai irgi turi įtakos.. Realiai man netrukdo, aš galiu ramiai ir užmigt ir miegot, bet pabanksnajoju, kad per daug neįprastųwink.gif) jis labai nusiminė, kai pasakiau, kad knarkia, matyt buvo įsitikinęs kad aplenks jį šita bėda;D
Atsakyti
Maniškiui pjovė nosies kriaukles, tai jis džiaugiasi, kad dabar gali lengviau kvėpuoti, tačiau knarkimas po operacijos deja tikrai nedingo... gal tik kažkiek tylesnis pasidarė... Jei užmiegam vienu metu, tai tas knarkimas netrukdo man visai, bet jei negaliu užmigti ir prasideda MB simfonija, tada mintyse tooookia agresija sukyla... bigsmile.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Knarkia, bet man tai netrukdo. :}
Atsakyti
Kartais knarkia, bet as bunu tokia pavargusi, kad nieko negirdziu smile.gif
Atsakyti
Kartais knarkia, bet nelabai trukdo.
Atsakyti