Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

Maniskis knarkia, kai buna labai pervarges ir aisku miega ant nugaros, bet tai trunka gana neilgai, kol stipriai iminga, tai man kol kas baisiai netrukdo...aisku, kai uzknarkia kartais, tai stumdau, kad pakeistu padeti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O priemoniu manau, kad nelabai yra, kaip cia daug kas minejo, vieniems padeda, kitiems ne 4u.gif
Atsakyti
Kartais bando paknarkti,bet gauna niuksa,apsivercia ant sono ir baigiasi knarkimai biggrin.gif ,aisku nesneku apie jei buna sloga,tada manau daugelis zmoniu knarkia rolleyes.gif
Atsakyti
knarkia kai miega ant nugaros bet nestipriai , bet as isgirstu ir pribundu tada trenkiu jam ir supranta kad reikia suktis ant sono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2011 11 23, 14:16)
knarkia kai miega ant nugaros bet nestipriai , bet as isgirstu ir pribundu tada trenkiu jam ir supranta kad reikia suktis ant sono biggrin.gif

ir as panasiai biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis, kai jau įminga, tai užknarkia kokį posmą, kad atrodo langai išbirės, nu tai ką, aš iš pradžių gražiuoju dar paglostau, kad apsiverstų ant kito šono, o jei nepadeda tai iš alkūnės porą duodu. Ačiū Dievui, kad anas ryte nieko neatsimena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotrauka @ 2011 12 14, 03:17)
Maniškis, kai jau įminga, tai užknarkia kokį posmą, kad atrodo langai išbirės,

lotuliukas.gif
------------
Ačiū Die, manasis neknarkia.
Atsakyti
QUOTE(Nuotrauka @ 2011 12 14, 02:17)
Maniškis, kai jau įminga, tai užknarkia kokį posmą, kad atrodo langai išbirės, nu tai ką, aš iš pradžių gražiuoju dar paglostau, kad apsiverstų ant kito šono, o jei nepadeda tai iš alkūnės porą duodu. Ačiū Dievui, kad anas ryte nieko neatsimena  bigsmile.gif

maniskis netikejo kad knarkia, kol neirasiau mob. tel i daviau paklausyt koncerto. dabar tiki lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Knarkia biggrin.gif . Issprendziau problema isigijusi ausu kistukus. Dabar taip prie ju pripratau, kad isidedu ir tuomet kai MB isvykes. Girdziu vieninteli garsa - zadintuva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NOTA BENE @ 2012 01 03, 14:21)
Knarkia  biggrin.gif . Issprendziau problema isigijusi ausu kistukus. Dabar taip prie ju pripratau, kad isidedu ir tuomet kai MB isvykes. Girdziu vieninteli garsa - zadintuva  thumbup.gif

mes abu miegam su ausu kistukais, ale kai knarkia nepadeda schmoll.gif schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis ir karts nuo karto uzknarkia tai ir paglostau ir jis verciasi ant sono. To uztenka, kol as uzmiegu, o tada gali knarkti kiek nori, nes as nieko negirdziu smile.gif
Atsakyti
sveikos, megsta ir mano vyras paknarkti ir net daznokai...pastebejau, akd ypatingai paknarkiai tada, kai pavarges daugiau buna,
Atsakyti
maniskis knarkia ir todel as negaliu su juo meguoti....nes jis miega,o as ne help.gif
Atsakyti