Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

QUOTE(some @ 2008 12 27, 00:08)
maniskis irgi knarkia ypac kai alkoholio pavartoja  biggrin.gif  doh.gif  nu ka galiu pasakyt as ji pakrutinu, pajudinu tai nustoja trumpam  lotuliukas.gif  o as stengiuosi uzmigti kol neknarkia  lotuliukas.gif  o siaip tai jau apsipratus as su jo tuo knarkimu, tik va jei taip butu kiekviena nakti tai tektu pavargti kol uzmigciau  rolleyes.gif

aš irgi stengiuosi anksčiau atsigulti. Šiaip yra priemonių: grikių lukštų pagalvės, pastilės nuo knarkimo,pleistras palengvinantis sloguojančiam ar knarkiančiam miegą... dar neišbandžiau.
Aš ir pati jei labai pavargstu knarkiu blush2.gif
Atsakyti
ne, maniškis neknarkia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2008 12 27, 01:03)
ne, maniškis neknarkia  rolleyes.gif

tai tau pasisekė smile.gif
Atsakyti
Maniskis tik kai miega ant nugaros knarkia, tai pabaksnoju, kad suktusi ant sono. Tai tada buna ramu. Ir aciu dievui, nes miegoti negaleciau, jei nakti istysai knarktu- miegu labai jautriai.
Atsakyti
MB knarkia jei pavarges buna ir miega ant nugaros ax.gif Bet ant soniuko neknarkia, tai tenka paprasyt, kad apsiverstu blush2.gif
Atsakyti
Va va ir maniškis jei tik ant nugaros atsigula iškart užknarkia doh.gif Aš jį tada paverčiu ant šoniuko ir baigias knarkis biggrin.gif Bet aš retai girdžiu, nu nebent jau knarkia taip kad net aš kilnojuos cool.gif
Atsakyti
Maniškis knarkia kaip pasiutęs. Kartais atrodo, kad priplosiu jį, nes aš pati nemiegu tada ir tik judinu jį pastoviai. Ryte atsikeliu pikta, neišsimiegojus. O svarbiausia, kad mano vyras visai nejaučia, kad knarkia - miega kuo puikiausiai. Vis planuoju darbo kambarį aptvarkyt (ten dar nepadarytas remontas) ir kai jau neapsikęsiu knarkimo eit ten ir išsimiegot.
Atsakyti
neknarkia, aciu Dievui biggrin.gif tikiuosi ir veliau neknarks.. g.gif
Atsakyti
Panasus pozymiai kaip raset lotuliukas.gif tik kai kada tenka ir ispirt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 12 27, 01:27)
aš irgi stengiuosi anksčiau atsigulti. Šiaip yra priemonių: grikių lukštų pagalvės, pastilės nuo knarkimo,pleistras palengvinantis sloguojančiam ar knarkiančiam miegą... dar neišbandžiau.
Aš ir pati jei labai pavargstu knarkiu blush2.gif

Grikiu lukstai tikrai nepadeda , nes maniskis kaip tik ant tokios pagalves miega , bet paklausytumet kokias simfonijas isgauna doh.gif
Atsakyti
Pas mus visa seimyna knarkia, net ir vaikai. lotuliukas.gif Bet man dzin, nes as pirma uzmiegu. tongue.gif
Tik ryte kartais zvengas ima, kai mazoji imituoja mane knarkancia. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 31 gruodžio 2008 - 17:04
QUOTE(Indrul @ 2008 12 29, 21:07)
MB knarkia jei pavarges buna ir miega ant nugaros ax.gif Bet ant soniuko neknarkia, tai tenka paprasyt, kad apsiverstu blush2.gif

va va , drinks_cheers.gif mano ir dazniausiai knarkia kai ant nugaros miega smile.gif
Atsakyti