Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

biggrin.gif va jums su mano vyru gyvent reiktu..muzika sutartine butu biggrin.gif
Atsakyti
MB irgi knarkia (kai labai pervarges) tai uztenka tik pajudinti ir nustoja, kai kuriam laikui biggrin.gif
Atsakyti
schmoll.gif neknarkia. Nu labai išskirtinais atvejais , kai pvz. išgėręs būna ax.gif bet ir tai užtenka stuktelėti ir baigiasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2009 04 22, 09:55)
schmoll.gif  neknarkia. Nu labai išskirtinais atvejais , kai pvz. išgėręs būna  ax.gif bet ir tai užtenka stuktelėti ir baigiasi  thumbup.gif

aha, as irgi stukteliu i sonkaulius ir nutyla biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif man kazkas yra sake jei zmogus knarkia reikia garsiai pacepset prie jo biggrin.gif esu bandziusi biggrin.gif taciau juokas sueme ka neklausk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 04 22, 09:59)
biggrin.gif man kazkas yra sake  jei zmogus knarkia  reikia garsiai pacepset prie jo  biggrin.gif esu bandziusi  biggrin.gif taciau juokas sueme ka neklausk  biggrin.gif

Aš taip darau, kai pas sesę miegam, nes vyras knarkia, tai net stogas kilnojasi doh.gif nu kartais ir suveikia tas čepsėjimas biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif jo suveikia...ale po kiek laiko kad utrauksssssssss..tai cepsek necepsejus biggrin.gif
Atsakyti
maniškis neknarkia,bet tokį įdomų garsą leidžia,kuris nervina,tai ne tas žodis doh.gif
Atsakyti
Maniškis knarkia, kai nepatogiai atsigula ir kai būna labai pavargęs, bet labai negarsiai. O aš labai jautriai miegu, todėl išgirdusi, kad knarkia, švelniai paglostau, pasakau, kad myliu ... Tada Jis prisiglaudžia ir miega ramiai toliau ...
Atsakyti
ne mano vyras neknarkia thumbup.gif
Atsakyti
labas merginos,turiu ir as sia problemele, ax.gif viena karta buvo supykes,kai liepiau pasisukti ant sono. smile.gif labiau knarkia kai guli ant nugaros ,o kai pasisuka ant desinio sono ,tai nustoja knarkti thumbup.gif taip as ji ir pripratinau ,kai tik truputi pajudinu jis tuoj sukasi ant sono ax.gif
Atsakyti
mano vyras knarkia tik tuomet, kai buna isgeres arba pavarges verysad.gif ir tuomet nepadeda niekas schmoll.gif
Atsakyti