Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

sita problema manau dauguma kamuoja.mano vyras irgi megejas paknarkt.as jam i sonus patrankau ir nustoja.
Atsakyti
Kiek žinau knarkimas vos ne kaip liga, jį reikia gydyti/šalinti. Nu aišku nežinau tiksliai, nieko konkretaus negaliu pasakyt. Ar tik nėra kažkokių vaistų gert, kad neknarktų? g.gif
Ačiū Dievui mano draugas neknarkia yahoo.gif
Atsakyti
Baksteleju su alkune doh.gif ir pats apsivercia ant sono ax.gif ax.gif
Atsakyti
Jei ant nugaros guledamas miega,tai knarkcioja,as jo veida pajudinu ir viskas ramu biggrin.gif
Atsakyti
kartais
Atsakyti
knaria nusibodo badyti sona iseinu miegot i kita kambari
Atsakyti
Geras niuksas i sona ir nebeknarkia. bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū dievui, neknarkia smile.gif negaliu pakęsti knarkimo, nes labai jautriai miegu, bet koks pašalinis garsas mane pažadina rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gifsmile.gif+2008 12 21, 23:49-->
QUOTE(juna:)smile.gifsmile.gif @ 2008 12 21, 23:49)
Ieskojau tokios temos,bet neradau,tad nusprendziau atidaryti savo.
Ta va,merginos,turiu problema,kuri kiekviena nakti tiesiog veda mane is proto.Mano vyras PASTOVIAI knarkia.Nesvarbu miega jis ant pilvo,ant nugaros ar ant sono!Nesvarbu isgeres ar ne!Nesvarbu pavarges ar ne!Net giliai neuzmiges jis jau knarkia!Jeigu as uzmiegu pirma,vistiek po poros valandu prabundu nuo jo knarkimo.Suprantu,kad jis nekaltas,bet buna kartais uzeina toks pyktis ir susierzinimas,kad net pradedu ji stumdyti.Jis prabunda,paprasau jo nemiegoti 10 min. kad speciau uzmigti,bet dazniausiai jis nesugeba to padaryti arba jeigu man pavyksta uzmigt,po valandos ir vel prabundu nuo knarkimo.Vienu zodziu uzburtas ratas.
Man atrodo isbandziau viska kas imanoma:purskalus nuo knarkimo,kamstukus man i ausis,nepatikesite,bet net operacija nosei atlikome(jaunysteje jam buvo sulauzyta nosies pertvara ir po to neteisingai suaugusi)Praejo jau menuo po operacijos,o rezultatu 0!Taikiausi su sia problema kol turejau vilties,kad tai kada nors baigsis,bet vilciu daugiau neliko verysad.gif
Gal atsiras forumieciu su panasiom problemom ir vertingais patarimais? smile.gif

Labai dziaugiauosi,kad as nevienisa su sia beda.Ir labai suprantu tave.Tas pats ir pas maniski.Ir cia ne tas knarkimas kur padetu baksnojimai,paspardymai,svilpimai ar dar kasnors.Gali svilpaut visa nakti-efekto 0.Isbandyti visi pleistrai,purskalai,kamstukai i ausis,pagalves ant galvos.Nepadejo niekas.Nes knarkia vyriskis guledamas visomis padetimis,nebandme tik staciomis miegoti verysad.gif O pas daktarus nenuginsi,pasake jei lieps daryti operacija,nesidarysiu.Na gerai,sakau,as kaip zombis irgi nevaiksciosiu,naktimis nemiegotom.Ir vienintele iseitis-miegoti atskiruose kambariuose.Ka ir darome ne vienus metu,ir nieko.Vienas minusas,per atostogas,kai nori nenori tenka miegoti viename kambaryje.Nejuokinga,betzaidziame futbola,t.y.spardau,kumsciuoju ir pan.Per nakti kartais pasiseka nugti kelias valandas.Ir pasiskaicius atsiliepimus,kaip matau kito kelio kaip operacijos nera.Ir tai dar negarantuoja rezultato.Ech schmoll.gif
Atsakyti
Prisijungiu smile.gif
maniskis knrakia ziauriai miegodamas bet kokioj padety, isejau i kita kambari miegot, nes kitaip nei jis(kai bakstau,kad neknarktu)nei as neissimiegodavom. pykdavom viens ant kito ryto...
Papildyta:
maniskis ir megino kazkoki purskala...bet i ryto puse jis nebeveikia...patikrinta smile.gif
o del opercijos sutinka, kai kada supykes pats sako,kad vaziuos operuotis, as uz... tik vis nepasiryzta kazkodel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaa @ 2009 03 02, 17:57)
sita problema manau dauguma kamuoja.mano vyras irgi megejas paknarkt.as jam i sonus patrankau ir nustoja.

Pas mus tas pats, dar nosi uzspaudziu, jei i sonus trankymas nepadeda lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip, knarkia. Jau dešimt metų vasarą bus kaip šalia knarkia biggrin.gif
Kovoju. Spardau šonus. Kartais padeda bigsmile.gif
Atsakyti