Mes tai pagal amžių dideli 4mėn.sveriam 10kg.ir ūgis 68cm.jau kai reikia panešioti ir ar užpakalį nuplauti tai jau nereikia eiti net į sporto salę
O mes per pirma menesi priaugom net 7 cm ir 2200 gr. Ir maziukas nei kiek neatrodo storas. Daktaras sako, kad ugis puikiai atitinka svori
Sveikutes.Na saunuoliukai jusu pipirai.
Va maniskis ir buvo ne menkas Mes gimem 5 kg ir vis kas menesi priaugdavom po kg 4 men sverem 9kg o ugis 70 ir t.t.As vis gydytoj klausdavau ar jis neperdaug priauges it t.t.
Bet va pardejom ropot(apie 5men)ir visas svoris augt sustojo.Pradejo lakstyt(9men)ir isvis nepriaugdavom svorio.Viska turbut sulakstydavom.Ryt vaziuosim pasisvert(sestad bus 10 men )paziuresim gal uzaugom ka nors:)
Valgem tik mano pienuka iki 7 men
Va maniskis ir buvo ne menkas Mes gimem 5 kg ir vis kas menesi priaugdavom po kg 4 men sverem 9kg o ugis 70 ir t.t.As vis gydytoj klausdavau ar jis neperdaug priauges it t.t.
Bet va pardejom ropot(apie 5men)ir visas svoris augt sustojo.Pradejo lakstyt(9men)ir isvis nepriaugdavom svorio.Viska turbut sulakstydavom.Ryt vaziuosim pasisvert(sestad bus 10 men )paziuresim gal uzaugom ka nors:)
Valgem tik mano pienuka iki 7 men
mes ir neišmažų, 6 mėn. 8700g, 70 cm
bet kai pasiskaitai, tai visi tie leliukai ne tokie jau ir maži
bet kai pasiskaitai, tai visi tie leliukai ne tokie jau ir maži
QUOTE(solnuska @ 2006 11 22, 18:37)
Va maniskis ir buvo ne menkas Mes gimem 5 kg
Ne tas žodis ne menkas, tai jau natūraliai pagimdyt tikriausiai be šansų
Mes priaugom net 7 cm ir 2200,o valgom tik MP, beje labai daznai- visa para kas 1 - 2val
Mano dukrytė gimė 3500 g. Išrašant svėrė 3220 g, o per 1 mėnesį priaugo apie 600 g, skaičiuojant nuo nukritusio svorio. Valgė tik MP ir nemažai atpylinėjo. Antrą mėnesiuką priaugo 700 g ir svėrė 4500 g. Tikiuosi, kad trečio mėnesio rezultatai bus geresni . Pirmas sūnus per pirmą mėnesį priaugo 800 g, o antras - 1600 g. Jie irgi buvo maitinami tik MP.
per pirmą mėn. priaugo 1800g. čia penuku maitinau
Pirma menesiuka mano pupa priaugo virs 1kg Maziau ir nebuvom per menesi priaugus
Mano mazyle ir is didziuju 8men. 11kg. Valgo misinuka ir dar tyreliu,bet kol kas dar nesizavi jomis,tai pagrinde misinys Bet,kad jus zinotumet kaip sunku man ja nesioti ,prilygsta
mes 1 mėn priaugom 1200 ir 4 cm, valgėm MP. galvojau kad tik mes cia tokios drutuolės ir ligoninėj priaugom 100g, o taip jau retai būna
Pirma menesi priaugo 2,5 kg, antra 1,5kg, trecia 1,1kg, na o ketvirta dar nesisverem, bet jau svers virs 9 kg.