Na paskaiciau, kaip jusu leliukai auga ir mano patarimas butu toks - maziau Jus tu gydytoju klausykit Juk kiekvienas vaikutis toks individualus, uz tai ir svorio skirtingai priauga, ir sestis kiekvienas pradeda skirtingu laiku, ir dantys dygsta skirtingu laiku ir t.t., o gydytojai nori visus vaikus sutalpinti i apibendrintas tipines lenteles ir grafikus.
Neklausiau as tu gydytoju savo pirmaja augindama, neklausau ir dabar antraja ciuciuodama Nors gydytojai zirze, kad mesos reikia butinai duoti, bet mano vyresnioji paragavo jos tik eidama i darzeli nuo 2 metuku, ir nei kraujas "blogas" buvo, nei ji sirgo O mano mazoji tik nuo 7men. eme valgyt tyreles ir koses, bandziau duoti 6 men. bet ji labai graziai mane ir visa kedute apipurksdavo Tai, padariau pertraukele ir kai 7 men. prasikale pirmieji dantys, emiau duoti is naujo, ir su malonumu dabar viska slemscia Beje, mazoji svorio priauga po nedaug, bet yra labai labai judri ir didele snekute Treciadieni mums bus 8 menesiai, tad eisim savo gydytojos aplankyt
O mes be MP tik i hipp tyrelę obuolių su mėlynėm žiūrim, nu dar šiek tiek morkų-bulvių košytės, o daugiau nieko Įdomu kaip čia bus su tuo svoriu, jaučiu nelabai ką priaugom šį mėnesiuką
QUOTE(gooda @ 2007 03 26, 12:54)
O mes be MP tik i hipp tyrelę obuolių su mėlynėm žiūrim, nu dar šiek tiek morkų-bulvių košytės, o daugiau nieko Įdomu kaip čia bus su tuo svoriu, jaučiu nelabai ką priaugom šį mėnesiuką
Tai tik rodo, kad tavo vaikuciui dar uztenka is mamytes gaunamu medziagu Jeigu vaikutis sveikas ir guvus, tai nera ko jaudintis, na si menesi priaugo maziau, kita daugiau
QUOTE(stilinga @ 2007 03 26, 10:09)
Beje, mazoji svorio priauga po nedaug, bet yra labai labai judri ir didele snekute Treciadieni mums bus 8 menesiai, tad eisim savo gydytojos aplankyt
Tai mūsų mažės bandraamžės - mums irgi trečiadienį 8 mėnesiai . Svorio taip pat toli gražu ne marios, bet judrumas nenusakomas - jau keliauja po truputį po maniežą, seniausiai pati atsisėda, ir kai tik nemiega, gali be sustojimo lipti tėveliams ant galvos (o nemiega ji kažkur 12 valandų). Kaskart po daktarų susinervinu, o po prisakymo valgyti košes 4 k. per dieną, pasidarė su maže totalus skandalas - žiaukčiojo, verkė, galiausiai apsivėmė. Kai sugrįžom vėl prie trijų košelių, viskas susitvarkė. Nu, ne kalakutas jinai, nepriauginsiu to svorio per prievartą
QUOTE(laukinukė @ 2007 03 26, 14:50)
Tai mūsų mažės bandraamžės - mums irgi trečiadienį 8 mėnesiai . Svorio taip pat toli gražu ne marios, bet judrumas nenusakomas - jau keliauja po truputį po maniežą, seniausiai pati atsisėda, ir kai tik nemiega, gali be sustojimo lipti tėveliams ant galvos (o nemiega ji kažkur 12 valandų). Kaskart po daktarų susinervinu, o po prisakymo valgyti košes 4 k. per dieną, pasidarė su maže totalus skandalas - žiaukčiojo, verkė, galiausiai apsivėmė. Kai sugrįžom vėl prie trijų košelių, viskas susitvarkė. Nu, ne kalakutas jinai, nepriauginsiu to svorio per prievartą
O, kaip saunu - bendraamze ir dar taip pat nevalganti ir nemieganti mano mergina diena praktiskai nemiega, kaip kiske uzsnusta 15min. ir toliau spurda mes irgi tik tris kartus koses valgom, manau, kad pakankamai. Gerai, kad musu gydytoja labai ramiai reaguoja i mazesni svorio prieaugi Is tiesu, tai turim super netipine gydytoja
QUOTE(stilinga @ 2007 03 26, 18:58)
O, kaip saunu - bendraamze ir dar taip pat nevalganti ir nemieganti mano mergina diena praktiskai nemiega, kaip kiske uzsnusta 15min. ir toliau spurda mes irgi tik tris kartus koses valgom, manau, kad pakankamai. Gerai, kad musu gydytoja labai ramiai reaguoja i mazesni svorio prieaugi Is tiesu, tai turim super netipine gydytoja
Manoji tai dieną pamiega kokias 2-3 val., bet tai ir keliasi apie 6 val. ryto
o mes stabiliai vis po kilogramą
Pacioj pradzioj po 1 kg,o dabar po 500 g.As dziaugiuosi,kad atitinka visas normas...
Migle igi is kart po kila kaikuriais men su trupuciu,o paskutiniu 2 men ptiaugo 1,100 gr
Mano dukrele kas menesi priauga po 1kg,
Gime 3,5kg.
Keturiu menesiu dukrele sveria 7,5kg
Gime 3,5kg.
Keturiu menesiu dukrele sveria 7,5kg
labutis, mes kolkas priauge esam 1kg. kaip miela zhiuret kaip lelius rubuilis daros :0 jau sveriam beveik 5kg.
manoji 8men ir sveria 8,2kg.man atrodo, kai paskaiciau kokie jusu lialiai,kiek liesoka