QUOTE(vaivune @ 2007 03 11, 00:51)
o maniskis atvirksciai,su savo nevalgymu mane baigia is proto isvaryt
gerai,kad dar misinuka valgo,kosiu beveik neisiulau,o ir ugis ir svoris auga kaip reikiant
MP tik 3 menesius maitinau
mes dar tik pries savaitele pradejom kosytes ragauti bet toks nepatenkintas. viena diena kaip ir normaliai nepyko, bet daviau veliau kelis sauksciukus jogurciuko, ta tai atrode nors ir visa indziuka sulapnos.
uztat dabar pabandyk kosytes isiulyt - niekaip. zirzia rekia, misinuko soske ikisi i burna - gerai, ikisi kosytes su saukstuku - vel rekia.. tai bandau apgaudineti. ikisu kol rekia kosytes, ir pridedu soskiuka su misinuku prie lupu. tai jis isivaizduoja kad bando pienuka traukti ir suvalgo kosyte
nelabai gerai taip, bet kad kitaip neimanoma.. ir nesuprantu kiek dabar duoti tos kosiukes kiek dar pienuko ta pati maitinima, nes vien keliu saukstu kosytes tikrai neuzteks..
Papildyta:
QUOTE(witalyli @ 2007 03 11, 13:22)
nu ir as manau kokie cia gali but vidurkiai
bet mano mazyle gime 3730 g 54 cm. dabar mums trys men ir sveriam 8200g. o maitinu tik mamos pienu ir labai pergyvenu,kad ateityje nebutu virssvorio nors musu gydytoja sako nesijaudinti, o kai musu gydytojos nebuvo atejo pavaduojanti ir ji sake riboti pienuka
bet kaip gali riboti jei vaikas rekia ir valgyt nori
vajej kokie jus dydeli!
vienos giminaites dukryte per savo pirmaji gimtadieni 9kg svere, o jus jau beveik pasivijot
bet manau nereikia pergyventi, kiekvienas lialia individualus, jei gerai jauciasi, zvali guvi tai ir puiku
juk ir mes suaugusieji nevienodi, mane kai pamato visi tai "vajej kokia sudziuvus" nors sveriu 70kg!
cia juk ir kaulai pas viena stambesni, pas kita smulkuciai, tai ir svoriai atitinkamai skiriasi, taip ir mazuliukam juk.. o mamytes pieno tai tikrai mazuliukas nepersivalgys ir nebus per daug.