Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragėliai su nesaldžiu įdaru

QUOTE(akvilyte @ 2012 02 06, 17:46)
kepiau pagal bea receptą smile.gif  į tešlą pridėjau sūrio ir alyvuogių biggrin.gif  apsivalgymas  doh.gif

Kas cia per skarda tokia idomi? ax.gif Gal keksiuku? bigsmile.gif Ir kokie gavosi pyrageliai, ar minkstuciai? Nes as kelis sykius kepiau pagal bea ir man budavo trapus, nors ir piena pyliau g.gif JAuciu kazka ne taip darau.

QUOTE(benux @ 2012 02 06, 17:58)
labai gražučiai  4u.gif
aš į tešlą ir dedu sūrio, bei plonai plonai pjaustyto vytinto kumpelio, skonis nerealus ax.gif

O idarus kokius darot? rolleyes.gif
Atsakyti
jei nesaldūs, tai su žuvimi, pikantišką, su varške ir žalumynais bei lašiša ir t.t.
jei saldūs, tai dažniausiai su plikytu kremu, arba saldžia varške
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2012 02 06, 18:32)
jei nesaldūs, tai su žuvimi, pikantišką, su varške ir žalumynais bei lašiša ir t.t.
jei saldūs, tai dažniausiai su plikytu kremu, arba saldžia varške

Jai nesunku, gal galetumete placiau apie nesaldzius idarus blush2.gif 4u.gif Labai noriu vis isbandyti, bet pati nelabai moku paderinti, susigalvoti.
Atsakyti
pikantiškas, tai tiesiog pikantiška mišrainė: sūris fermentinis, česnakas, majonezas, kiaušinis virtas.
su žuvimi: rūkyta žuvytė susmulkinta ir sumaišyta su majonezu
su varške ir lašiša, tai į švelniąją varškytę įmaišau smulkintų žalumynų, druskytės šiek tiek ir įdedu smulkintą lašišą.
Tiesiog fantazijos reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2012 02 06, 19:07)
pikantiškas, tai tiesiog pikantiška mišrainė: sūris fermentinis, česnakas, majonezas, kiaušinis virtas.
su žuvimi: rūkyta žuvytė susmulkinta ir sumaišyta su majonezu
su varške ir lašiša, tai į švelniąją varškytę įmaišau smulkintų žalumynų, druskytės šiek tiek ir įdedu smulkintą lašišą.
Tiesiog fantazijos reikalas  4u.gif

Aciu, supratau kokia esme biggrin.gif Tikriausiai pats tas kaip ir su krepseliais, gali deti viska ka megsti thumbup.gif
Atsakyti
tikrai taip, tinka viskas kas valgoma biggrin.gif
Atsakyti
Labai prabangus gaunasi, su lasisa, krem bondzur surelis ir ikrai virsuje biggrin.gif
[attachmentid=219600]
Atsakyti
eina sau, nu kam reikėjo vakarui dėti tokius vaizdelius biggrin.gif atrodo nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
Mano mėgstamiausios bandelės su raugintų kopūstų įdaru thumbup.gif Tiesiog raugintus kopūstus apkepinu su svogūniuku, pilsteliu vandenuko šiek tiek ir uždengus patroškinu apie penkiolika min. Tešlą visuomet naudoju Mantingos bemielę. Gaunasi labai skanios ir svarbiausia ne saldžios bigsmile.gif
Atsakyti
Kepiau pirmą kartą, gavosi thumbup.gif
Įdariau pikantiška mišraine, vos atėmiau iš dukros kad visų nesurytų biggrin.gif
Įdarą dėjau keliais būdais: šaukštuku, nupjovus viršų, paprasta bet nelabai gražus rezultatas, arba maišeliu (ne konditeriniu), tai apsiterliojau pati nuo galvos iki kojų, ir dar virtuvę aptaškiau, kai maišelis praplyšo... Jaučiu kad sekančiam kartui reiks nusipirkt tinkamos įrangos.
Atsakyti
kadangi labai paprasta gamyba, pavariau dar porciją, šįkart saldžių: įdariau vaniliniu pudingu. Šakės kaip skanu tongue.gif
Atsakyti
Laabai jau skaniai atrodo pyragėliai....O pagal bea tai kur? Gal nuorodėlę galima?
Atsakyti