Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragėliai su nesaldžiu įdaru

QUOTE(pempe @ 2010 01 11, 23:42)
dar tokia tesla, pigiai, greitai, skaniai galima
kefyras, kiausinis, miltai, issikociojate, darote tokius kaip ceburekai, idaras bet koks, mesa ar grybai, ar kopustai, kepate aliejuje....

g.gif ir nereikia nei kepimo milteliu ar mieliu ? g.gif kazkaip keista
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2010 01 12, 14:52)
g.gif  ir nereikia nei kepimo milteliu ar mieliu ?  g.gif  kazkaip keista



as ant saukstelio galo sodos idedu (nes senas receptas, gal tada milteliu dar nebuvo:),
bet gal galima butu vietoj sodos ir milteliu ideti...net nesusimasciau, daznai darau ir visada siek tiek sodos dedu..
Atsakyti
Sveikutes, noriu pasidalinti labai skaniu pyrageliu receptu, tik nelabai turiu laiko rasyti, tad ikeliu savo blogo nuoroda, ten receptas ir nuotrauka, receptas is knygos pyragai ir pyrageliai, labai siulau isbandyti bigsmile.gif
Papildyta:
ojei, per skubejima net nuorodos neimeciau biggrin.gif http://li-virtuveje......ldus kepiniai
Atsakyti
QUOTE(Pandute Li @ 2010 01 31, 17:57)
labai siulau isbandyti  bigsmile.gif
Papildyta:
ojei, per skubejima net nuorodos neimeciau biggrin.gif http://li-virtuveje......ldus kepiniai

Seniai norėjau pabandyti pyragėlius su kopūstais ir išbandžiau pagal šį receptą. Patiko rolleyes.gif
Atsakyti
as darau tokius mini pyragelius:

sluoksniuota tesla supjaustau staciakampiais gabalelais, mazdaug 10x7. is ju suformuoju laivelius

idaras:

sumaisau - farsa, suri tarkuota, smulkintu cesnaku, svoguna, prieskonius ir pora kiausiniu imusu.
toki idara dedu i "laivelius" aptepu tryniu, skarda patepu aliejum ir kepu orkaiteje apie 25-30min. labai skanu salti, karsti ir prie alaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanetaa: 23 vasario 2010 - 11:42

 i 
FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Parašysiu vieną įdarą, kurį pati dievinu ir tuoj keliausiu kepti pyragėlius su juo ax.gif

Tešla mielinė, tradicinė, kuri čia daug kartų aprašyta buvo. O įdaras labai paprastutis:

2 dideli, arba 3 vidutiniai kietai visrti kiaušiniai;
pundelis svogūnų laiškų
druska
pipirai

Taigi, išvirtus šaltus kiaušinius supjaustome smulkiais kubeliais, sumaišom su sukapotais svogūnų laiškais, įberiam druskos ir pipirų.

va ir viskas, įdarom pyragėlius ir kepam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2008 12 21, 14:52)
mieliniai pyragėliai
tešla: 500 g. miltų, 30 g mielių, 1 šaukštas cukraus,, 2/3 stiklinės pieno,, 100 g margarino,, 1 kiaušinis
mieles istirpinti su cukrumi,piena siek tiek pašildyti,margarina istirpydti ir viska sumaisyti su miltais ir ir kaisuiniu,palikti tesla siltai akd paklitu

idaras:ivairiausi grybai,svogunas,morka,patroskinti keptuveje su trupuciu aliejaus ir prieskoniais,is teslos formuoti pyragelius,deti idara ir kepti ikaitintame aliejuje

skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2010 01 12, 01:42)
dar tokia tesla, pigiai, greitai, skaniai galima
kefyras, kiausinis, miltai, issikociojate, darote tokius kaip ceburekai, idaras bet koks, mesa ar grybai, ar kopustai, kepate aliejuje....

kai as darau tesla ceburekams ar tokio tipo bandelems, tai apskritai dedu tik miltus, vandeni ir druska. ir labai liux pavyksta, visiems tinka. bet norint, kad kepinys dar ir sekancias kelias dienas isliktu labai skanus, reiktu ipilti siek tiek alaus, tik jokiu budu nepadauginti, nes bus laaaaaaaaaaaabai kartu rolleyes.gif
Atsakyti
turiu klausima - jei sluoksniuotos teslos pyragelius iskepciau is vakaro, ar jie kita diena nesuminkstetu? noriu kazka savo padaryti vaiko krikstynom, bet ta pacia diena neturesiu tiek laiko, todel galvoju is vakaro issikepti. kaip juos tinkamai reiktu laikyti?
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2010 08 27, 14:24)
turiu klausima - jei sluoksniuotos teslos pyragelius iskepciau is vakaro, ar jie kita diena nesuminkstetu? noriu kazka savo padaryti vaiko krikstynom, bet ta pacia diena neturesiu tiek laiko, todel galvoju is vakaro issikepti. kaip juos tinkamai reiktu laikyti?


Jei uzdengi kuo nors- suminksteja, jei ne- ne smile.gif
Man taip buna
Atsakyti
Siūlau pabandyti stai tokį receptą:
Tešla:
160 g. miltų
1 arbat.š. druskos
160 g. margarino160 g. sausos liesos varškės
1 kiaušinio trinys
Įdaras:
100 g. vištienos filė
2 galvutės svogūno
1 nedidelė paprika
75 g. konserv. kukurūzų
2 valg. š. grietinės
margarino kepimui,
prieskoniai

Eiga:
Tešlą suminkyti, iškočioti kuo ploniau, sulankstyti iki nedidelio kvadrato, į maišelį ir į šaldytuvą 0,5 val., taip kartoti 3 kartus. (as laikau po kokiu 15 min, tik pirma karta - 0,5 val.)
Vištieną supjaustyti gabaliukais, apkepinti, sudeti daržoves, patroškinti, pabaigoje įdėti grietinę, jei bus labai sausa, šiek tiek vandens (bet labai nedaug).
Iškočiojus tešlą, supjaustyti ją kvadratais 12x12 cm mazdaug. įdėti įdaro, užspausti kraštus (aš viršutinįnį kraštą uždedu ne iki pat galo, o patinį į viršų užlenkiu), patepti tryniu ir į orkaitę. kepti 180-200 lapsnių orkaitėje, kol gražiai paruduos.
Skonis fantastiškas, aišku darbo daugoka, bet rezultatas vertas to.
P.S. as jei jau su jais uzsiimu, tai darau maziausiai 3 porcijas, nes dingsta jie laaabai greitai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peduke: 12 rugsėjo 2010 - 07:24