labai reikia pyragėlių su nesaldžiu įdaru receptų- kad viduje būtų grybai, kopūstai ir pan.gal kas mokat tokius kepti?
mieliniai pyragėliai
tešla: 500 g. miltų, 30 g mielių, 1 šaukštas cukraus,, 2/3 stiklinės pieno,, 100 g margarino,, 1 kiaušinis
mieles istirpinti su cukrumi,piena siek tiek pašildyti,margarina istirpydti ir viska sumaisyti su miltais ir ir kaisuiniu,palikti tesla siltai akd paklitu
idaras:ivairiausi grybai,svogunas,morka,patroskinti keptuveje su trupuciu aliejaus ir prieskoniais,is teslos formuoti pyragelius,deti idara ir kepti ikaitintame aliejuje
tešla: 500 g. miltų, 30 g mielių, 1 šaukštas cukraus,, 2/3 stiklinės pieno,, 100 g margarino,, 1 kiaušinis
mieles istirpinti su cukrumi,piena siek tiek pašildyti,margarina istirpydti ir viska sumaisyti su miltais ir ir kaisuiniu,palikti tesla siltai akd paklitu
idaras:ivairiausi grybai,svogunas,morka,patroskinti keptuveje su trupuciu aliejaus ir prieskoniais,is teslos formuoti pyragelius,deti idara ir kepti ikaitintame aliejuje
Mano megstamiausi pyrageliai is sloksniuotos teslos, su fetos suriu ir spinatais
Sluokniuota tesla, supjaustau kvadratukais, dedu spinatu, pakepintu su cenakais ant alyvuogiu aliejaus, fetos surio, ir lenkiu per puse, kad gautusi trikampis, uzspaudziu, virsu patepu alyvuogiu aliejum ir kepu. Skanaus
Sluokniuota tesla, supjaustau kvadratukais, dedu spinatu, pakepintu su cenakais ant alyvuogiu aliejaus, fetos surio, ir lenkiu per puse, kad gautusi trikampis, uzspaudziu, virsu patepu alyvuogiu aliejum ir kepu. Skanaus
ačiū
tik šiandien susigriebiau, kad ryt Kūčios.. tai galvoju ir aš norėčiau kokių pyragėlių kad ir iš sluoksniuotos tešlos.. nu bet ale tuštoka čia.. receptėlių nėr..
radau kitoj temelėj nemažai patarimų su Sluoksniuota tešla Tik pas mus Maximoj jos akcija, tai kaip deficitas ji
radau kitoj temelėj nemažai patarimų su Sluoksniuota tešla Tik pas mus Maximoj jos akcija, tai kaip deficitas ji
Sveikos
Reik man Jūsų, išminčių, pagalbos Žodžiu, darysiu šiandien pyragėlius su grybais - viską žinau, išskyrus, kaip konkrečiai elgtis su grybais? Jie yra džiovinti... Ar reikia mirkyti kažkiek laiko, vėliau išvirti?
Ačiū už greitąją pagalba
Reik man Jūsų, išminčių, pagalbos Žodžiu, darysiu šiandien pyragėlius su grybais - viską žinau, išskyrus, kaip konkrečiai elgtis su grybais? Jie yra džiovinti... Ar reikia mirkyti kažkiek laiko, vėliau išvirti?
Ačiū už greitąją pagalba
Mumuke, mes tai darėm taip: džiovintus grybus apvirėm apie valandą, tada vandenuką nupylėm, grybukus sumalėm, susipjaustėm svogūniuko, jį apkepėm (iki kol lengvai pagelsta) ir suvertėm tuos sumaltus grybukus. Va ir viskas, gali dėti į pyragėlius tokį įdarą, galima ir ant silkės.
Guvile, ačiū ačiū ačiū Išgelbėjai mane O maždaug kiek laiko virti? (niekada nedariau tokių pyragėlių, tad jaučiuos tokia kvaila ).
Apie valandą. Pamatysi, kada tie grybukai suminkštės, tada ir užteks.
ačiū gražių Jums švenčių
QUOTE(Guvilė @ 2008 12 24, 12:41)
Mumuke, mes tai darėm taip: džiovintus grybus apvirėm apie valandą, tada vandenuką nupylėm, grybukus sumalėm, susipjaustėm svogūniuko, jį apkepėm (iki kol lengvai pagelsta) ir suvertėm tuos sumaltus grybukus. Va ir viskas, gali dėti į pyragėlius tokį įdarą, galima ir ant silkės.
Jei ismirkytumet pries tai (tarkime, nakciai paliktumet), nereiketu tiek ilgai virti