O man sis vardas nuostabus, nes jy kazdien kartoju jau beveik 3 metus. Ir labai daug priklauso nuo vaiko ar zmogaus kury pazysti tokiu vardus. Nes mano draugei jis taip pat nepatiko, o dabar svajoja jau kad savo berniuka pavadins Tajum nes jai labai patinka mano vaikas.
dabar svajoja jau kad savo berniuka pavadins Tajum nes jai labai patinka mano vaikas.
geležinė logika reikia visus draugių mėgstamus vaikus pervadint vajais, lajais, sajais, gajais ir panašiais ajais - tuoj ir tie "gražiais skambantys" raidžių kratiniai "vardais" pataps
Mano dukryte vardas Taja kitokiu vardu jos neisivaizduoju.... Jos akys migdolo formos...ir vardas egzotiskas ir mergaite egzoriska...tad viskas derinasi o be to svarbiausia,kad tevam patiktu ir sirdis sakytu,kad butent toks vardas tinka vaikui.
Polupiarūs dabar tie Tajai, Kajai, Majai, man skamba lyg skandinaviškai, bet pasižiūrėjus į reikšmę - tautų ar kultūrų pavadinimai...
Tajus man neskamba moteriškai ar minkštai, bet tikrai geriau, kai tai mergaitės vardas, nors irgi labai dabar jau daug Majų, Mėjų, Lėjų, Tėjų, Tajų ir t.t.
Polupiarūs dabar tie Tajai, Kajai, Majai, man skamba lyg skandinaviškai, bet pasižiūrėjus į reikšmę - tautų ar kultūrų pavadinimai...
Tajus man neskamba moteriškai ar minkštai, bet tikrai geriau, kai tai mergaitės vardas, nors irgi labai dabar jau daug Majų, Mėjų, Lėjų, Tėjų, Tajų ir t.t.
man kai pirma karta isgirdau labai patiko sis vardas, tradicinio lietuvisko tikrai nenoriu, o berniukui man kazkaip nelaibai is ko rinktis yra.... nu patarkit kuris skamba graziauisiai is mano sarasiuko: matas, tajus, kipras, danielis, dilanas????
man kai pirma karta isgirdau labai patiko sis vardas, tradicinio lietuvisko tikrai nenoriu, o berniukui man kazkaip nelaibai is ko rinktis yra.... nu patarkit kuris skamba graziauisiai is mano sarasiuko: matas, tajus, kipras, danielis, dilanas????