man grazus ir man jis visai ne minkstai skamba
Kai pirma karta isgirdau man jis labai patiko Tai tikriausiai cia apie ta pati Taju kalbam
Mano draugai turi kate kurios veisle yra Taju kate Tai jau tas vardas tik su kate ir asocijuojasi
Lygiai taip pat kaip vardas Smilte, esu turejus smiltpele kuria vadinom Smilte
Lygiai taip pat kaip vardas Smilte, esu turejus smiltpele kuria vadinom Smilte
Baisus vardas... Su tirpstančiu besmegeniu asocijuojasi
o man sis vardas l.gražus ir net neturiu kitu minciu savo kleckiukui
Man sis vardukas taip pat patinka , ir savo suneli norejau pavadint, bet vyrui nepatiko Kiek zmoniu tiek nuomoniu
Visiškai nevykęs vardas. bent jau man asocijuojasi tik su Tailando tauta - tajais. Negi reikia būtinai savo vaikui vardą ne išrinkt, o sugalvot? Ar per mažai lietuviai turi įprastų vardų, kur išgirdęs ir supranti, kad tai - ŽMOGAUS VARDAS, o ne kažkoks pavadinimas. Įsivaizduokit galų gale ne "Tajuką" - mažą berniuką, koks vaikas bus labai neilgą laiko tarpą, o suaugusį vyrą tokiu vardu... Liūdesys tiesiog tie kajai, majai, tajai ir t.t.t.t.t.
QUOTE(Sevena @ 2009 02 25, 21:16)
Visiškai nevykęs vardas. bent jau man asocijuojasi tik su Tailando tauta - tajais. Negi reikia būtinai savo vaikui vardą ne išrinkt, o sugalvot? Ar per mažai lietuviai turi įprastų vardų, kur išgirdęs ir supranti, kad tai - ŽMOGAUS VARDAS, o ne kažkoks pavadinimas. Įsivaizduokit galų gale ne "Tajuką" - mažą berniuką, koks vaikas bus labai neilgą laiko tarpą, o suaugusį vyrą tokiu vardu... Liūdesys tiesiog tie kajai, majai, tajai ir t.t.t.t.t.
pritariu Man tai labai grazus pvz Tomas, Adomas, tikri vyriski. Aisku tokie vardai niekam ne naujiena, bet kaip suaugusiam vyrui tai
Man šis vardas labai gražus, jeigu dar sūnelį turėsiu tikrai pavadinsiu Tajum, man tikrai labai gražus.
O kalbant apie ateitį kaip bus vyras, tai nesvarbu juk dabar daug tėvų kurie pavadina savo vaikus ne tais paprastais atsibodusiais vardais, juk kai vaikai bus užaugę tik toki suaugusiųjų vardai ir bus aplinkui, nes dabar visi taip pavadina savo vaikus
O kalbant apie ateitį kaip bus vyras, tai nesvarbu juk dabar daug tėvų kurie pavadina savo vaikus ne tais paprastais atsibodusiais vardais, juk kai vaikai bus užaugę tik toki suaugusiųjų vardai ir bus aplinkui, nes dabar visi taip pavadina savo vaikus
QUOTE(Cornelia.B. @ 2010 07 02, 01:56)
Man šis vardas labai gražus, jeigu dar sūnelį turėsiu tikrai pavadinsiu Tajum, man tikrai labai gražus.
Toli gražu ne visi. Tik tie, kurie neturi savo požiūrio, todėl vaikosi madų. Sakysim, man nėra paprastų ir atsibodusių vardų Jūsų turėta reikšme. Pvz., ar gali būti paprastas ir atsibodęs katalikų apaštalo vardas?
Man asmeniškai visi tokie Kajus,Tajus,Majus(kaimyno vaiko vardas) asocijuojasi su moteriškumu ir minkštumu Man nelabai
grazus si vardeli turiu savo saraselyje