Nesirinkciau savo vaikui...
QUOTE(HappyAngel @ 2008 12 22, 17:02)
Tajus vardas kilęs iš tajų tautos pavadinimo. Tajai gyvena Tailande, Laose, Birmoje, Vietname, Kinijoje; kalba Tailando kalba.
su tokia reikšme lietuviui berniukui toks vardas pats tas
bet šiaip negražus, iš tos pačios operos kaip tie ant bangos mergaitiški vardai. Nepatinka
man grazus.
Kaimietiskas sis vardas labai Dabar kaimuose vien majai, gajai, tajai, nijai ir nedai begioja
man asmeniskai, tai nelabai sis vardas.
be to, darosi jau labai populiarus (majus, tajus, kajus) ir mot. siu vardu atitikmenys..po 6 metu klaseje tokiu sedes ne vienas neverta vaikytis vardu madu..
be to, darosi jau labai populiarus (majus, tajus, kajus) ir mot. siu vardu atitikmenys..po 6 metu klaseje tokiu sedes ne vienas neverta vaikytis vardu madu..
Nu kazkoks kosmaras kas cia su tai vardais??? Draugai pavadino sunu Majus galvojo dar duoti Ajus, klasioke buvusi suneli turi Gajus, o jau Kajus tai aplamai daug kas pavadina, db dar Tajus. kas toliau kazi
Viena pazistama visai neseniai taip pavadino sunu.
Nelabai man, nes daug dabar tu Taju, Maju, Kaju...
Nelabai man, nes daug dabar tu Taju, Maju, Kaju...
visai nieko bet tik labai jau mergiskas
QUOTE(Raile @ 2009 02 05, 01:11)
Kaimietiskas sis vardas labai Dabar kaimuose vien majai, gajai, tajai, nijai ir nedai begioja
o pas mus kaime Mirandas yra tevai serialu gerbejai
man nepatinka Tajus,kakzaip mergaitiskas vardas.jei yra Taja,tai butinai atsiranda tajus taip pat kaip Agne-Agnius,Migle-Miglius.jei yra vardas Migle,nu kam berniukui rinkit Miglius.as nesuprantu
QUOTE(Raile @ 2009 02 05, 00:11)
Kuriam čia kaime taip?
O šiaip vardas Tajus toks nelabai. Iškart asocijuojasi su dainininke Taja. Kadangi mane nelabai žavi lietuviška scena, tai ir Tajus nelabai
neįsivaizduoju rimto, subrendusio vyro tokiu vardu... Mamyčiukiškas vardas man asmeniškai...