As piena daviau tik nuo 2-ju metuku.... bet cia jau mano kalte, niekaip nejo atpratint nuo misinuko...
Manoji nuo 6men valgo koses karves piene virtas. Kaip priedas, MP buvo iki 1,4m, dabar jau liko tik karves pienas
Kazkaip niekad nebuvo baisu duot karves pieno, man tai buvo naturalu ir geriau nei misinukas. Aisku, kiekvienam savo

Geria misinuka nuo 1metu
koses valgo su karves pienu,o vakare geria misini

mes gerem parduotuves pienukai nuo 1 metuku
kaitindavau kelias dienas ,o paskui bandziau nekaitinti ir duoti ,pasiziurejau kad viduriuku neleidzia tai ir daugiau nekaitinau ,duodavau paprastai nekaitinus
Papildyta:
o del misinuku ,tai man patare ju neduoti
nes jis nieko gero sakydavo mano daktare
sako jei nori tureti stora vaika duok misinuku ir manu koses,kurie eina i kuna o ne i sveikata
o jei sveika stenkis siu produktu neduot
kaitindavau kelias dienas ,o paskui bandziau nekaitinti ir duoti ,pasiziurejau kad viduriuku neleidzia tai ir daugiau nekaitinau ,duodavau paprastai nekaitinus

Papildyta:
o del misinuku ,tai man patare ju neduoti

sveikutes mergikes pienuka galima duot nuo 1 m.bet manau geriau ji atvirinti,kaip sakoma atsarga gedos nedaro,ir zinoma jei vaikutis jo nores nes ne visi ji megsta gertjavascript:emoticon('
')

drysciau papriestarauti,kad misinukai nieko gero-i sudeti ieina ta pati laktoze tik dar papildyta svarbiais vaikui vitaminais.mes pienuko meginom gerti nuo metuku,bet baigesi viduriuku uzkietejimu,tai jo pokolkas atsisakem.geriam vaikiska milumil pienuka nuo 1iki3metuku.
mano kleckui jau 1metukai ir 1 menesiukas, tai bandau jau piena duoti, spjauna, bet geria
tai ir duodu, sakiau naktimis misinius pabaigsim, nes dar beveik 3 dezutes stovi

O maniškė atsisakė mišinuką gerti kokių 11mėn. Ir pieno negėrė. Pradėjau girdyti arbatas ir kefyrą. Duodavau daugiau kitokių pieniškų produktų: varškės, sūrių, jogurto. O va po gero mėnesio pradėjo su pasimėgavimu gerti šiltą pieną.
Mano daktare sake geriau iki 3metu jei nori pagert pries miega geriau misini duot,nes jie tikrai yra kontroliuojami kai gaminami vaikams
ir tikrai nuo ju netunkama
o tas pienas parduotuvinis ir lieka parduotuviniu ,nors pati i koses maisau ji,o nakciai gert misini duodu

as visiskai nesutinku kas sako kad pieno vaikam negalima duot cia jau yra ispustas burbulas del misinuku . juk musu teveliai uzaugo piena gerdami ir nevienas nemire as tapati sakau reikia gerti naturalu produkta o nesintetika . Cia kiek zmoniu tiek nuomoniu
ir visi mes teisus
vyresneliui tai pradejau duoti nuo 7men piena ir pradzioj truputi pavirindavau pieniskas koses valge nuo keturiu menesiu, o mazius tai negere pieno jam nelabai jis patinka misnuka ir negere gerem iki metu jis ir nieko kito nevalge MP dabar jis kartais atsigeria bet jam pienas nera toks butinas kaip broliui

QUOTE(gobsiukas @ 2008 12 30, 01:31)
as visiskai nesutinku kas sako kad pieno vaikam negalima duot cia jau yra ispustas burbulas del misinuku . juk musu teveliai uzaugo piena gerdami ir nevienas nemire as tapati sakau reikia gerti naturalu produkta o nesintetika . Cia kiek zmoniu tiek nuomoniu
ir visi mes teisus
vyresneliui tai pradejau duoti nuo 7men piena ir pradzioj truputi pavirindavau pieniskas koses valge nuo keturiu menesiu, o mazius tai negere pieno jam nelabai jis patinka misnuka ir negere gerem iki metu jis ir nieko kito nevalge MP dabar jis kartais atsigeria bet jam pienas nera toks butinas kaip broliui