Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

mes laikomes kol kas viduriuko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (gutukas @ 2004 10 12, 20:16)
na o mes gimėm visai nedideli 3264 g.bet nieko atsigriebėm per mėnesį priaugom net 1200 g. clap_1.gif

3264+1200=4464g
oho kokie mes dideli thumbup.gif

na o per antrą mėnesį priaugom 1100g ir paaugom 4,5 cm clap_1.gif

tai dabar esam 5500 g ir 56 cm clap.gif clap.gif
Atsakyti
Mes priaugam gana nemazai, man regis tai vyro genai, nes mazoji artedama link puses metu sveria 10 kg, o vyras budamas 6 men., svere 10.600kg clap.gif
Atsakyti
Gimė: 3640g. 52 cm
1 mėn. 4800g. 57 cm (+1160g)
2 mėn. 5900g. 60 cm (+1100g)
Atsakyti
O mes per pirma men priaugom tik 300 g. Aisku gimem taip pat nedideli 2675g.
Dabar valgom papildomai misinukus ir bandom didinti svori
Atsakyti
Mes tai priaugom 1200 g thumbup.gif ir ugtelejom gerai, kita savaite eisim vel svertis ir matuotis nes 2.gif bus 2 men biggrin.gif Jau nuo preitos savaites 56 rubelius iskeitem i 62
Atsakyti
Mano sūneliui 11 mėnesių. Nuvažiavom pasisverti - viskas taip pat kaip ir dešimties mėnesių 8.200 kg ir 71 cm. Ir taip jau ne pirmą kartą, prieš kelis mėnesius irgi nieko nepriaugo. Kiekvienas važiavimas pas gydytoją man vieni nervai- svorio tepriauga po 100-200g. Tik pirmuosius du mėnesius priaugo po kilograma.
O dabar dar ir ūgis nustojo augti. Man tiesiog širdis plyšta kai girdžiu replikas, koks mažutis, koks nykštukas. Sūnelis beveik lygus su 6 mėnesių mažiukais, visi benraamžiai daug didesni. Jau pradedu bijot, kad kokie augimo hormonai nebūtų sutrikę ar dar kas. Aš pati smulki ir neaukšta, bet pasižiūrėjau į savo kortelę, jo amžiaus kai buvau daugiau svėriau.
Gal dar yra mamyčių, kurių mažiukai taip lėtai augina svorį ir ūgį?
Atsakyti
rekia ziuret ka gydytojai sako. svoris nustoja sparciai augti po 6 men. iki puses metu kudikis turi priaugti per pus daugiau svorio .pvz jei gime 4 kg 6 men turetu buti 8 kg, o iki 1 metu dar trecdali t.y 12 kg. Bent jau as skaiciau taip. Bet aisku kiekvienas vaikutis yra skirtingas.
Atsakyti
Pas mane tos pačios problemos, pirma menesį priaugom 800, o po to po 400 dabar 10 mėn sveriame 8 kg, prieš kitus pažiūrėjus mažylė kudutė atrodo, daktare ją coliuke vadina blush2.gif , net nežinau ką daryt g.gif , taip jau vaikai daug svorio priauga maišant uogiene su vandeniu ir duodant, bet manajai viduriai vis paleisti negaliu duot doh.gif , na tikėkimes susitvarkys ax.gif
Atsakyti
Mes irgi pirma ir antra menesi normaliai priaugome po 700 g., o va treciam suejus tik 300 g. Daktarai siulo primaitineti, o mes nelabai norim... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitetyte @ 2005 05 04, 03:13)
Mes irgi pirma ir antra menesi normaliai priaugome po 700 g., o va treciam suejus tik 300 g. Daktarai siulo primaitineti, o mes nelabai norim... sad.gif

Kaip tai nelabai norit? Cia ne tai ko jus norit o tai ko reikia kudikeliui. ne visada mamos pieno uztenka , o treciam men pats tas svorio augimas...
Atsakyti
Jau pas mane pienas per kraštus bega visalaik, sakė 6 mėn pieno sumažės, bet ne jo ir toliau pilna, o vaikui svorio truksta tikrai nemanau, kad tai motinos pienas kaltas
Atsakyti