Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

Elija gimė 3440 g. ir 53cm., o 4 mėn. svėrėm 6100 g. tai daktarė sakė kad labai normaliai augam... dabar mum šeši mėn. ir sveriam 7200 ir 68 cm. Nu nežinau daktarė sako, kad čia normalu... biggrin.gif
Atsakyti
O mano maziukas dabar 6sav.,o sveriam jau 5.700kg. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksliuke @ 2006 10 05, 13:53)
Elija gimė 3440 g. ir 53cm., o 4 mėn. svėrėm 6100 g. tai daktarė sakė kad labai normaliai augam... dabar mum šeši mėn. ir sveriam 7200 ir 68 cm. Nu nežinau daktarė sako, kad čia normalu... biggrin.gif

maniškiau kai buvo 2 mėn. svėrė 6600g. tongue.gif , gimėm 3500g.
REBECA, o tai kelių kg. taviškis gimė, turbūt virš keturių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergelytė: 05 spalio 2006 - 13:59
QUOTE(mergelytė @ 2006 10 05, 14:59)
maniškiau kai buvo 2 mėn. svėrė 6600g.  tongue.gif  , gimėm 3500g.
REBECA, o tai kelių kg. taviškis gimė, turbūt virš keturių  thumbup.gif

Gimem tai 3880,kaip man ta dicki reiks po poros men nesiot doh.gif .Per paskutines 10dienu 0.5kg priaugom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2006 08 16, 15:32)
siandien buvau pas daktara, ir jis man pareiskia kad dar negaliu duoti vaikui tyreliu schmoll.gif , nes musu svoris 9kg ir 40gr. o mums yra 4 men. rolleyes.gif
na bet mes gimem ne mazos 4.200kg, tai kai paskaiciuoju kad visrsvoris ti 1 kg, nes sako kad i men po 1 kg priaugti yra normalu.
tad pasidalinkit informacija, kiek jusu vaikuciai svere ar svere 4 men  ax.gif

aš tai šoke.. o tai kaip suprasti čia tą "neleidimą" - ar jums reikia svorio numesti??
Koks viršsvoris tokiam amžiuj doh.gif
Mano 3 mėn vaikutis sveria 8 kg (gimė3,8kg), maitinu tik MP ir pabandytų man kas pasakyti, kad jam viršsvoris bash.gif
Jeigu vaikas sveikas, tai tos rinkutės ant kojyčių po 2,5 metų liks tik graži praeitis. Aš jau praėjus tą etapą. Buvo storulis nerealus, o dabar - kojos kaip šakaliukai. Tik trys metai, o jau kelnės ant klubų nesilaiko lotuliukas.gif lieknas kaip bitinas, makenenas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksliuke @ 2006 10 05, 12:53)

TAi ir mes 6 mėnesių svėrėm 7700g ir 70 cm.Tai gal nesam išėję iš normos ribų. mirksiukas.gif
Atsakyti
išverčiau bet nežinojau, kur dėti vaiko pirmų metų kalendorių - ten pagrindiniai pasiekimai savaitėmis išvardinti. Jei rūpi, apsilankykite:

http://www.supermama...howtopic=120039

O vaikų svoriui ir ūgiui sekti kažkur kitur jau buvau siūliusi PSO (Pasaulinės Sveikatos Organizacijos) grafikus. Jie man pasirodė vieni patikimiausių. Lietuviškų neradau.

Vartykit čia:
http://www.who.int/c...e/en/index.html

(kas norit, parašykit, atsiūsiu atskirai sudėtas 4 pagrindines lenteles (ugio ir svorio mergaitems ir berniukams iki metu). Parašykit asmeninę žinutę.)

Naudotis paprasta. Atsiverskit grafikus (graphs): ten apacioje menesiai, kairėje ilgis (lengh) centimetrais arba svoris (weight) kilogramais. Berniukų lentelės mėlynos, mergičkų rausvos. Pasimatuojat ir dedat taškelį tame grafike. Žalia linija žymi 50 percentilę - tai pats vidurkis, iki oranžinių linijų - normalūs svyravimai, iki raudonų - jau rimtesni nukrypimai. Šiaip reiktų tilpti tarp 10 ir 90 percentilės. Taigi, optimaliai - kuo arčiau žalios linijos - tuo geriau. Jei netelpat į oranžinius rėmus - reiktų gal kažko imtis... Svarbu dar, kad jūsų kreivė (iš savo taškelių brėžkit savasias) gražiai kiltų ir nesiblaškytų.
Gero augimo 4u.gif

Atsakyti
Mano mažei siandien 3 men. kiek sveria dar nežinau, pas gydytoją eisim po savaitės. 2 mėn. svėrė 6,5 kg. o gimė 3,815 kg. valgo misinėlius, nors jau 3 mėn bet suvalgo tik tiek kiek priklauso 2 mėn leliukui bet svoris auga puikiai. mano vyresnėlė irgi buvo dručkė ir vis laukiau kol išsilakstys kai suėjo 9 m. pradejau vakarais riboti maistą ir dabar jau lašinukai ištirpo, o budavo kai dirbu babytė pries naktį pamaitina smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aldyte @ 2006 10 06, 00:57)
išverčiau bet nežinojau, kur dėti vaiko pirmų metų kalendorių - ten pagrindiniai pasiekimai savaitėmis išvardinti. Jei rūpi, apsilankykite:

http://www.supermama...howtopic=120039
O vaikų svoriui ir ūgiui sekti kažkur kitur jau buvau siūliusi PSO (Pasaulinės Sveikatos Organizacijos) grafikus. Jie man pasirodė vieni patikimiausių. Lietuviškų neradau.

Vartykit čia:
http://www.who.int/c...e/en/index.html

(kas norit, parašykit, atsiūsiu atskirai sudėtas 4 pagrindines lenteles (ugio ir svorio mergaitems ir berniukams iki metu). Parašykit asmeninę žinutę.)

Naudotis paprasta. Atsiverskit grafikus (graphs): ten apacioje menesiai, kairėje ilgis (lengh) centimetrais arba svoris (weight) kilogramais. Berniukų lentelės mėlynos, mergičkų rausvos. Pasimatuojat ir dedat taškelį tame grafike. Žalia linija žymi 50 percentilę - tai pats vidurkis, iki oranžinių linijų - normalūs svyravimai, iki raudonų - jau rimtesni nukrypimai. Šiaip reiktų tilpti tarp 10 ir 90 percentilės. Taigi, optimaliai - kuo arčiau žalios linijos - tuo geriau. Jei netelpat į oranžinius rėmus - reiktų gal kažko imtis... Svarbu dar, kad jūsų kreivė (iš savo taškelių brėžkit savasias) gražiai kiltų ir nesiblaškytų.
Gero augimo  4u.gif

Deja neatidaro šito puslapio, o būtų labai įdomu, nes mano dukrytei 5,5 mėn, o sveria beveik 9kg. Gydytoja sako kad tai normalu, bet norisi ir pačiai tuo įsitikinti smile.gif
Atsakyti
sveikos,
mano mazius 4 menesiu sveria 7550kg o ugis 67cm.gimem 4008kg ir 56cm.matinu pati betjau po truputi pradejau duoti ir kita maista.
Atsakyti
Sweikutes.Mano Kamilyte gime 3.1 kg ,na o vakar sveremes ir jau sveria 6.7 kg.(3men.3 sav.) mirksiukas.gif
Atsakyti
na mums tuoj 8 men tai sveriam 10kg
Papildyta:
ugis 75 cm pamirsau pridurt 4u.gif
Atsakyti