Gimem 3200g, o dabar mums 3men. ir jau sveriame virs 7kg Jeigu ir toliau tokias tempais, tai ziema i lopsi netilpsim
Nu mano mergina tai ir gime storuliuke ir dabar tokia,nors priauga po 600-700g.Gime4kg ugis 52,o dabar mums 5men ir savaite sveriam 8kg. ugis 68cm.Tikiuosi kad kai prades ropinet sublogs biski
QUOTE(lora++ @ 2006 08 16, 13:32)
siandien buvau pas daktara, ir jis man pareiskia kad dar negaliu duoti vaikui tyreliu , nes musu svoris 9kg ir 40gr. o mums yra 4 men.
na bet mes gimem ne mazos 4.200kg, tai kai paskaiciuoju kad visrsvoris ti 1 kg, nes sako kad i men po 1 kg priaugti yra normalu.
tad pasidalinkit informacija, kiek jusu vaikuciai svere ar svere 4 men
na bet mes gimem ne mazos 4.200kg, tai kai paskaiciuoju kad visrsvoris ti 1 kg, nes sako kad i men po 1 kg priaugti yra normalu.
tad pasidalinkit informacija, kiek jusu vaikuciai svere ar svere 4 men
Na ir neskubek su tom tyrelem spes dar tavo mazius ju prisivalgyt
Mano mazasis 4 menesiu buvo 8 kg ir atrode kudutis nes buvo didelio ugiu
QUOTE(troja @ 2004 10 07, 10:27)
Sveikos,
Mano dukrai jau tris menesei.Pirmus du menesius priaugo po 700gr.Dabar kai sveremes priaugo tik 500gr,na ugiu labai isitempe 5cm. per menesi priaugo.Noriu suzinoti kiek jusu mazylei priauga per menesi,ir ar nepermazai mano priaugo.
Mano dukrai jau tris menesei.Pirmus du menesius priaugo po 700gr.Dabar kai sveremes priaugo tik 500gr,na ugiu labai isitempe 5cm. per menesi priaugo.Noriu suzinoti kiek jusu mazylei priauga per menesi,ir ar nepermazai mano priaugo.
Mes pacioj pradzioj priauginejom po 1kg-1.100 kg o paskui nuo kokiu 4 men tik pu 300-500 O viena menesi priaugom tik 50g bet jam tada dantukai kalesi ir jis labai prastai valge
Musu daktere niko nesake kad mazai
mums trys menesei. paskutini karta kai sveremes tai priaugom 1,300 kg ir 5 cm.dabar sverem 7 kg ir 63 cm ugio
Mums siandien 4 menesiukai:) Pries savaite sverem 8300g ir ugis buvo 70cm:) Valgo tik MP:)
O mes kažkaip irgi labai į ūgį iš pradžių davėmės, tai atrodėm pakankamai kūdučiai, dabar jau apsistojom, esam lyg ir normalaus pagalsavo amžių ūgio ir svorio
6,5 mėnesio sveriam 8 kg ir 69cm
Papildyta:
O mes kažkaip irgi labai į ūgį iš pradžių davėmės, tai atrodėm pakankamai kūdučiai, dabar jau apsistojom, esam lyg ir normalaus pagalsavo amžių ūgio ir svorio
Papildyta:
Na mano kleckui jau 7mėn.ir trys dienos,tai dar nežinau kiek sveria eisim šia savaitę,bet 6mėn.svėrė 8kg. ir ūgis buvo 73cm.Labai jau aukštas,pora mėn iš eilės priaugom labai nedaug, o po to per vieną mėn. beveik 1kg.Tiesa jis nevalgo visai mišinukų tai maitinamės kitaip
Mums greit puse metuku, bet dar tik eisim svertis, o penkiu meneseliu svereme7,5 kg, ugis 70 cm. Monekenes
Nu va nuėjom šiandien pas gyd.,tai sveriam 8,350kg,ūgis 73cm.Tai priaugom 350gr.Sakė,kad normaliai,bet galėtų būti ir daugiau,o į ūgį nė vieno centimetro.
nu mano mergina tai kaip reikalas dabar mums 5 men ir 2 savaites,tai neuzilgo eisim svertis ,net baisoka 5men svere 7.9 o ugis 68cm.Kazko tik po pora centimetru paauga,pradzioj i ugi per menesi pasitendavo po 4cm....,.