Labas Mano sunukas 4 men svere 9kg ir 69cm, bet mes gimem 5kg.Valgom tik mano pienuka.
Kas del judrumo-nenulaikomas.Viskas jam idomu visur sukiojasi visko nori, nuo nugarytes vartosi ant pilvuko, bando sedet...
Seip mano mama mene ramina, kad didesni vaikai yra sveikesni ir atsparesni visom ligom, nes jie turi resursu is saves.
As pati ir mano broliai buvo burbuliukai kol leliukai o kai jau paaugom ir veliau, tai uzskurde visi(kudi, lasinuku nerasta)Tai cia labai skirdingai...
mano dukrytei 9 mėn sveriam 7,4kg ir esam 72cm
Paskaičiau čia ir supratau, kad mano panelytė turbūt bus manekenė Nes dviejų mėn svėrė tik 4,800kg o ūgis 57 cm .Nors tikrai daug
Na nesijaudink, manoji mazoji 1men ir 5 dienu svere 5500g, o ugis nuo 51 soktelejo iki 59. Dabar praejo 15 dienu, tai jauciu kad irgi nemazai priaugo . Viskas velaiu susinormalizuos. Mat teveliai nemazi, tai irgi gali lemti.
Nu iš tikrųjų kaip ir daugoka , nes tipo vidutiniškai pirmus 2-3 mėn. turi priaugti po 1 kg Bet tai ką daryti? Nejaugi vaiką badu marinti .Man atrodo, kad nieko čia blogo. Kitą mėnesį priaugs mažiau ir viskas susilygins.
Kažkokiu dietu ar kitu priemoniu galima imtis tik nuo metu amžiaus.
Nepergyvenkit mamytes,juk svarbiausia,kad leliukas valgo ir auga sveikas
Nepergyvenkit mamytes,juk svarbiausia,kad leliukas valgo ir auga sveikas
nemanau, kad kas nors blogo...viskas susitvarkys..patikėk, bus taip kad iš viso per mėnesį nepriaugs
Bent jau man daktarė sakė, jei mažylis maitinamas mamos pienuku ir daug priauga, tai viskas normalu, bet jei būtų maitinamas mišiniais ir tiek daug priaugtų, tada skaitytusi, kad permaitinamas. Mano pirmus du mėnesius daugiau priaugo, o va kitus du jau po mažiau, nors valgo ir valgo mano pienuką. Duodu kiek tik jis nori
Maitinu pati. Priaugom bevei 1 kg.
Mano tai parše viskas yra ir jis viską pasako Pirmą mėnesį priaugom mažai į ūgį, tai nerimavau, bet dabar tai auga normaliai