sūnelis gimė 3,900kg, o ūgis 54cm. dabar jau 8mėn.mums tai sveriam 9kg, o ūgis 75cm
mums 9 men.o sveriam apie 12kg. bet as auksta mamka na ir tetis ne is plonuju,bet mazylis ne storas,tik pakelt sunku,taip kad nesijaudinkit,viskas normalu.
MANIŠKIUI 10 mėn ir jis sveria 13,5kg o ugis 80 cm mūsų vaikiukai tvirti ir stiprūs, retkarčiais sakau, kad Heraklis auga
5 men.musu svoris buvo 8,5kg,o ugis 70cm.Stambus vyrukas,uz tai ir vartytis tik neseniai pradejom...sunku per lasiakus
Pirma men priaugom 1.4 kg, ugio 2 cm.
QUOTE(katiliukas @ 2005 12 27, 20:18)
O mes per paskutinį mėnesį priaugom tik 250g. . Gavom velnių. Liepė gyd. duoti košės, bet man atrodo kad ankstoka, o be to pienenio viso neišvalgo. Mum jau 3,5 mėn. Čia pasiskaičiau, kad lialiai ir metukų būdami sveria 8-9 kg. . tai gal nerimauti labai neverta, ką?
Ačiū Dievui, nusiraminau. mes pirmą mėnesį priaugom 1kg/3 cm, antrą 700/5cm gr., trečią vėl 700/2cm. Gydytoja aiskina, kad mazai, atsiet pieno trūksta, o tas pienas paspaudus trykšta srovele, nors vaikiukas ir nebevalgo. Tai kaip čia suprasti. Liepė ateit po dveijų savaičių vėl svertis, jei bus mažai priaugusi irgi siūlys košes pradėt-nu, nenoriu aš jų, juk pienelis mamos taip gerai. O mano mama išvis juokiasi-sako kai mane augino, niekas jokių grafikų nežiūrėjo ir užaugau sveika. tikrai, dabar dėl kiekvieno menkniekio nervinies, o pienui tai tas visai nepadeda
QUOTE(astaxa @ 2006 04 20, 08:12)
Pirma men priaugom 1.4 kg, ugio 2 cm.
Mes irgi per pirma men priaugom 1,5 kg, per antra - 600 gr, o dabar, ziuriu, jau vel per savaite 300 gr pridejom
mums jau siandien 3 men. priaugom 500g. liepe primaitint ,tai taip ir padarysiu ir nesuksiu sau smegenu
mes pirma menesi priaugom 1800kg o dabar esam 4men ir sveriam7600 kg tai isviso nuo gimimo priaugom lygiai 4kg