Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

Mes pirmą mėn, priaugom 1500g, antrą 1000g, o trečia tik 300 g cry.gif Gydytoja sakė, kad labai mažai, tai pakartotinai sversimės po 2 sav.
Atsakyti
Mes prie milžinų taikom - 1 mėnesį 2300g
2 - 1000g.
o 3 dar nežinau, bet tikiuosi, kad jau mažiau, nes kai mama pati sveria 44kg, tai toks sūnelis didookas smile.gif wub.gif Beje, mes valgom tik MP ir taip augam. Taip kad, manau, nuo mitybos čia nelabai priklauso
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2005 08 02, 13:50)
...Mes tai pirma menesi priaugom 600g, paskui po 500g. Kai buvo 6men priaugom 200g. Gydytoja sako, kad normalu, nes as ir pati nesu stambi, ir tetis nestambus. Be to mano mergyte labai aktyvi, tai sunku jai lasinukus augint.  smile.gif


O aš jaučiu, kad būčiau puolus į paniką, jei mano mažė pirmais mėnesiais po 500-600 g būtų priaugus. Na, aš tokia mamytė-paranojikė biggrin.gif. Gerai, kad perskaičiau, jog taip būna ir nieko čia baisaus rolleyes.gif.
Atsakyti
Mes priaugam stabiliai 800 gr per menesi.Daktare sake, kad augam fantastiskai. smile.gif
Atsakyti
O mes irgi augam thumbup.gif . ir į ūgį ir į plotį thumbup.gif . Kad ti nepersistengus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ašMona @ 2005 08 06, 09:23)
O aš jaučiu, kad būčiau puolus į paniką, jei mano mažė pirmais mėnesiais po 500-600 g būtų priaugus. Na, aš tokia mamytė-paranojikė  biggrin.gif. Gerai, kad perskaičiau, jog taip būna ir nieko čia baisaus  rolleyes.gif.


Aha nepuoliau, nes pries tai buvau pasiskaicius, kad taip buna ir kad net 450g per menesi yra normalu. O jei buciau nezinojus, tai nezinau kaip ten butu buve.
Atsakyti
Mano žvirblis priaugdavo pagal visas normas pirmais men., na o šį mėnesi gavom net velnių nuo gydytojų, kad permaitinau vaiką, todėl kad per šeštą mėn. priaugo visą kilogramą tongue.gif blush2.gif , bet manau, kad labiausiai svorio augimas priklauso nuo pačio kūdykėlio organizmo, bet visais būkštavimais ir nuogastavimais reikia pasidalinti su savo gydytoju, nes jis paklausęs ir išmatavęs kūdykėlį gali pasakyti daugiau apie tai.
Atsakyti
Va kaip tik šiandien svėrė mano pupas wub.gif wub.gif Per mėn priaugo 700 ir 900 g. Gydytoja sakė, kad pats tas thumbup.gif , nes mano viena kleckutė įtaria, kad turi šiokių tokių problemėlių su širdute ir jei ji būtų priaugusi virš 1 kg, tai šiek tiek reiktų susirųpinti, nes per didelis svorio priaugimas kenkia širdutei unsure.gif
Atsakyti
Pirmus mėnesius priaugdavo po 600 - 800 g. Gimė 3940, 3 mėn. 6100.
Ketvirtą mėn. priaugom tik 150 g (6250) . Maitinau tik MP ir nors gydytoja ramino, kad normalu - tipo karšta, mažiau valgo, bet man tai nepatiko. Pradėjau primaitinti mišinuku ir po savaites nuėjau pasisverti. Pasirodo per savaite priaugom 500 g. (6750). Kažkaip keista dukrytė neatrodo labai pasikeitusi, dabar net kilo įtarimas gal kai sverė 4 mėn. svarstyklės buvo nusimušusios.
Atsakyti
mano zuikis gime 3630 g ir 52 cm.
per 1-a men. priaugo 1.8 kg. ir 4 cm.
tikiuosi per kitus menesius priaugs siek tiek maziau, nes mamyte tuoj ant ranku nebeislaikys savo vaikucio... gal del to, kad duodu pienuko kiek nori ir kada nori...
Atsakyti
na o mums kaip tik siandien sesi menesiai, per paskutini menessi priaugom septynis simtus gramu...visai nemazai...bet dabar labai jau intensyviai valgom koses ir trintas darzovytes su mesyte...o siandien ir truputi grietineles nuo torto palaizem:))taigi, itariu kad dabar priaugsim tikrai daugiau nei 700g:))
Atsakyti
o pamirsau..pasakyti kad mums sesi menesiai ir sveriame 8kg700gr:))
Atsakyti