Įkraunama...
Įkraunama...

Viešbutis vestuvinei nakčiai

mes rinkomes atskira buta, galite paziureti cia: www.apartamentai.lt
buvo labai faina, nei jokio personalo, patys sau seimininkai, pirtele...
Atsakyti
o gal kas žino kur Klaipėdoje būtų galima romantiškai praleisti pirmąją naktį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2005 12 13, 13:41)
o gal kas žino kur Klaipėdoje būtų galima romantiškai praleisti pirmąją naktį smile.gif

va va ir aš norėčiau žinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2005 12 24, 12:39)
va va ir aš norėčiau žinoti smile.gif

na ziurint ko jus norit.

mes sventem klaipedoje viesbutyje "pajuris".labai dziaugemes kad niekur nereikia vaziuot,o viskas ietoj.sventem labai ilgai,su visais sveciais ir isejom miegot tik puse5 ryto (nes daug kas buna kad pabega 12 val nakties).o drauge buvo papuosus mum kambari,daug zvakiu ir sampanas.
ko dar reikia grizus i savo kambari puse 5val naktie?
nuejom i dusa, isgerem po taurele sampano, wub.gif wub.gif wub.gif .vienu zo,pirmoji naktele buvo kai reikia blush2.gif
Atsakyti
įsivaizduoju, kad PAJŪRIO viešbutis l. didelis, tai gali sau kambarėlį atokiau nuo visų pasiskirt mirksiukas.gif o jei kokioj kaimo turizmo sodyboj, tai būt gerai pirmąją naktį kur kitur praleist blush2.gif
Atsakyti
Na, kadangi vestuves jau praeityje, tai turiu pasakyti, kad labai dziaugiuosi, kad pirmaja nakti nakvojome ne namuose, bet viesbutyje. Nors jis ir nebuvo prabangus, bet pamerges papuose kambari ir paprase viesbucio personalo uzdegti zvakes mums atvaziuojant. Zodziu buvo thumbup.gif Todel del tu pinigeliu visai nesigailiu, ypac, kai prisimenu, kokia betvarke palikau namuose isvaziuojant, juk zinote, kaip ten buna, kai stengiesi greitai susiruosti. Todel visoms, norincioms vestuviu nakti pasimegauti tik vienas kitu, siulau vaziuoti i viesbuti. mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai padarysiu savo vyriskiui staigmenele.Sutariau firmoj kur limo imam kad atvaziuos jie mus paimt is baliaus (o limo tai tas langelis uzsidaro kad vairuotojas per veidrodeli nespoksotu blush2.gif wub.gif wub.gif )i Sfinkso viezbuti .Susitariau su administratore kad cia staigmena tai tik sake pasakyt pries kokia valandziuke tai jie ten viska paruos,zvakutes ziedlapiai,sampanas braskes,jakuzi burbuliukai.Aisku kad tokie dalykeliai nepigu bet man tai jei jau tokia diena pradet gerai,tai ir uzbaigtgerai reik doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
gerą mintį davei, niukse.
aš pasiskolinsiu ją blush2.gif
Atsakyti
gal kas praleidot pirmaja nakti "La pergola" viesbutyje, arba kitaip grothaus viesbutyje? butu ydomu isgirsti ispudziu apie aptarnavima bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, patarkite, parašau, kur galima išsinuomoti viešbučio kambarį Vilniuje ar jo apylinkėse, kad kambaryje butų džiakuzi, labai-labai reikia. g.gif
Atsakyti
Jei kam reiketu viesbucio Kaune, labai rekomenduoju "Svarstykles". Ten kambariai nuostabus, prabangus (man asmeniskai atrodo geresni nei Radisson SAS), o kainos tikrai padorios. Jie neseniai atsidare, tai nesireklamuoja, kambariu gal 12 yra, liuksas nerealus wub.gif Tiesiog tobula vietele prabangiai vestuvinei nakciai wub.gif
Atsakyti
Mūsų jaunieji iš Anglijos, taigi puodų nedovanosi, sugalvojom, kad reikia naktį viešbutyje padovanot. Viešbutis Vecekrug, Klaipėdoje. Ten kažkos spec. pasiūlymas, kitą dieną masažai, kokteiliai ir pan. Dar paprašysim, kad papuoštų kambarį, romantikos reikia wub.gif
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LhooQ: 12 rugpjūčio 2006 - 16:45