mes pirmaja nakti praleisim sodyboje, kur yra spec. jaunavedziu kambarys. Beje, mes ji issiderejom kaip nuolaida is seimininku. t.y. gavom "nemokamai"... Nors ir nesu super romantiska, nelabai noretusi vaziuoti namo nakvoti. Asiku, ne problema, bet jei galima kazka ypatingesnio...
Sveikos jaunamartės,
Mes irgi galvojom užsisakyti viešbutį, o pasirodo jisai jau mums užsakytas (vyro sesuo su šeima) dovanos, o dar pasigyrsiu gaunam dovanu 2 val. pasiplaukiojimas su jachta:)
Mes irgi galvojom užsisakyti viešbutį, o pasirodo jisai jau mums užsakytas (vyro sesuo su šeima) dovanos, o dar pasigyrsiu gaunam dovanu 2 val. pasiplaukiojimas su jachta:)
QUOTE(Sally @ 2005 09 13, 18:31)
Mes vestuviu nakti praleidome "Lietuvos" viesbutyje,20 aukste tai toks grazus vaizdas buvo Ir viskas taip romantiska sampaniukas,egzotiski vaisiai,didele vonia,sauna ech... noriu dar karta
Jei ne paslaptis kiek tas malonumas kainavo
QUOTE(mile @ 2005 09 14, 15:15)
Jei ne paslaptis kiek tas malonumas kainavo
400lt bet buvo
QUOTE(Austėja @ 2005 07 19, 12:46)
Mes irgi švęsime viešbučio restorane, tai mums liukso kambari pirmai nakčiai dovanoja.
Ir koks gi cia viesbutis padovanojo liuksa pirmai nakciai?
as tai net nezinau koki viesbuti pasirinkti, Kaune svesim, o lietuvoj jau 5 metai kaip nebegyvenu...man tai noris kazko romantisko, grazaus...kad pusrycius i kambari pristatytu...
gal kas zinot ka nors grazaus?
gal kas zinot ka nors grazaus?
Mes vestuvinę naktį praleidom Perkūno namuose. Man labai patiko,tai būtent tai ko norėjau, jaukų, ramu, aplinka labai graži Na gal vienas minusas, pusryčius reikia į restoraną nulipti pavalgyti.
O as nezinau kur noreciau praleisti savo vestuviu nakti, gal ir romantiska butu viesbuti, bet man kazkaip norisi namie, juk suvaziuos visi gimines ir noresis su jais paplepeti, o kai nuvargusi, tai manau visai nesvarbu kur permiegoti, nes tikrai nemanau kad po tokios ispudingos dienos noresis kazko...
O ryta atsikelsi ir niekur vaziuot nereikia(jei vestuves namie) ir vel dalysies savo ispudziais su giminem, draugais..
Zinoma cia tik mano nuomone.Atsiprasau nieko nenoriu izeisti.[FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
O ryta atsikelsi ir niekur vaziuot nereikia(jei vestuves namie) ir vel dalysies savo ispudziais su giminem, draugais..
Zinoma cia tik mano nuomone.Atsiprasau nieko nenoriu izeisti.[FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
QUOTE(Ilka @ 2005 10 24, 12:27)
Ir koks gi cia viesbutis padovanojo liuksa pirmai nakciai?
mums "Šarūnas" dovanoja
bet nemanau, kad pagal tai ar dovanoja ką ar ne, reikia rinktis šventimo vietą
QUOTE(laukine @ 2005 11 14, 12:15)
mums "Šarūnas" dovanoja
Na tikrai butu juokinga rinktis pagal tai, kas ka dovanoja Bet jei pasirenki vieta, kuri patinka ir dar padovanoja kambari, tai tada tikrai saunu
QUOTE(Ilka @ 2005 11 14, 13:12)
Na tikrai butu juokinga rinktis pagal tai, kas ka dovanoja Bet jei pasirenki vieta, kuri patinka ir dar padovanoja kambari, tai tada tikrai saunu
na mes nedrasiai paklausem, kad gal kokia nuolaida mums padarytu kambariui, o ji sako, tai cia musu dovana jums butu liuksas arba jaunuju kambarys. na tai buvom pamaloninti