Sveikos, jaunosios,
kai daugelis klausimu vestuvems jau isspresta, pradejau galvoti, ar verta nuomotis viesbuti vestuvinei nakciai. Juk vaziuoti nakvoti namo taip nesinori... Kaip kitos galvojat, o gal istekejusios kokiu nors patarimu gali duoti?
cia priklauso nuo to, kokios bus pas jus vestuves, ar su nakvyne kur nors pvz.sodyboje, ar ne. jeigu bus restorane vakariene, tai aisku verta
Mes važiavom namo, bet tikrai būčiau norėjus važiuoti į viešbutį. Bet kad namai tikrai arčiau už bet kokį viešbutį, tai ir nevažiavom.
Kadangi mūsų vestuvės bus švenčiamos viešbučio restorane, tai mums pasiūlė liukso klasės kambarį už spec. kainą. Taigi mes žadame pasilikti nakvoti viešbutyje. Kažkaip visai nesinori važiuoti namo, tuo labiau, kad mūsų tėvai pas mus nakvos, nes jie ne vilniečiai.
Mes irgi švęsime viešbučio restorane, tai mums liukso kambari pirmai nakčiai dovanoja.
o mes is kavines vaziavom i viesbuti ir visai nesigailiu
aš tai irgi galvoju, jei ne sodyboj švęsim, tai į viešbutį būtinai iš draugų dovana būtų
Mes irgi i viesbuti vaziavome, nes nenorejom pirmos nakties pas tevus praleist, nebutume galeje atsipalaiduoti
na aš irgi labai noriu pirmąją vedybinę naktį praleisti viešbutyje. tai čia patys jaunieji ir turi ieškoti, ar tai turėtų būti kažkieno dovana - kaip jūs manot?
QUOTE(Girl from Ipanema @ 2005 09 12, 20:40)
Mile, o tu paprašyk kokios geros draugės, kad kelis draugus suorganizuotų ir jums tą naktį viešbuty padovanotų. Juk vis tiek dar turbūt ne visi dovanas nupirkę, o ir jiems rūpestis atkris: ką čia dovanoti...
Gerai tu sakai. Aš kai pažiūrėjau padoresnių viešbučių kainas Vilniuje, tai net akys ant kaktos iššoko Be 200 Lt nieko gero nesurasi
O mes patys sau susiradom viesbuteli, dar vyriskis nuvaziaves papuose, tai gryzus po baliaus buvo labai smagu parsirast i romantiska kambary ir ramiai pabut dviese...