QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 29, 09:55)
Bėgike, mano oda daugiau sausa nei mišri, bet rekomenduoju tau Weledos drėkinantį vilkdagių kremą. O šiaip tai man bent jau šiuo metu idealu kokosų aliejus iš KN. Ir kvepia pasakiškai , ir drėkina, ir tepasi lengvai, jei nebijai aliejumi tepti veidą (na, juk ne kremas, o aliejus), tai būtų puikus pasirinkimas
bandziau vilkdagiu krema man netiko
QUOTE(Wiwa @ 2008 12 29, 11:18)
as tai naudoju Weledos Intensive Almond creme, nors mano oda ir sausa, bet jis ziemai, kaip man sake pardei, labai tinka, nes toks labiau drekinantis
mmm, kaip smagu ir kvapnu O man kazkas buvo uzeje ir paprasiau, kad vyras padovanotu isgirtuju C&D style smilkalu ir smilkyne , tai ka as zinau, kartais, kai noris virtuves kvapu atsikratyt, uzdegu
mmm, kaip smagu ir kvapnu O man kazkas buvo uzeje ir paprasiau, kad vyras padovanotu isgirtuju C&D style smilkalu ir smilkyne , tai ka as zinau, kartais, kai noris virtuves kvapu atsikratyt, uzdegu
bet tas migdolinis sausai odytei skirtas? maniske misri, tai riebus man netinka
QUOTE(baggio @ 2008 12 29, 12:01)
Siulyciau Dr.H roziu krema, ta klasikini, aisku is mini meginuko pradziai Tik nesusigundykit drekinamuoju, nes garantuoju visu 100%, kad vaiksciosit apvarvejusi taukais nuo jo, nes jis aktyvina riebaliniu liauku veikla. Na gal dar svarainiu tiktu
ir sita bandziau irgi netiko
As kartais galvoju, kad gal man is viso netinka naturali kosmetika