Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 29, 09:55)
Bėgike, mano oda daugiau sausa nei mišri, bet rekomenduoju tau Weledos drėkinantį vilkdagių kremą. O šiaip tai man bent jau šiuo metu idealu kokosų aliejus iš KN. Ir kvepia pasakiškai wub.gif , ir drėkina, ir tepasi lengvai, jei nebijai aliejumi tepti veidą (na, juk ne kremas, o aliejus), tai būtų puikus pasirinkimas biggrin.gif

bandziau vilkdagiu krema ax.gif man netiko verysad.gif
QUOTE(Wiwa @ 2008 12 29, 11:18)
as tai naudoju Weledos Intensive Almond creme, nors mano oda ir sausa, bet jis ziemai, kaip man sake pardei, labai tinka, nes toks labiau drekinantis  mirksiukas.gif
mmm, kaip smagu ir kvapnu  ax.gif  O man kazkas buvo uzeje ir paprasiau, kad vyras padovanotu isgirtuju C&D style smilkalu ir smilkyne  doh.gif , tai ka as zinau, kartais, kai noris virtuves kvapu atsikratyt, uzdegu  unsure.gif

bet tas migdolinis sausai odytei skirtas? unsure.gif maniske misri, tai riebus man netinka unsure.gif
QUOTE(baggio @ 2008 12 29, 12:01)
Siulyciau Dr.H roziu krema, ta klasikini, aisku is mini meginuko pradziai blush2.gif Tik nesusigundykit drekinamuoju, nes garantuoju visu 100%, kad vaiksciosit apvarvejusi taukais nuo jo, nes jis aktyvina riebaliniu liauku veikla. Na gal dar svarainiu tiktu g.gif

ir sita bandziau doh.gif irgi netiko doh.gif

As kartais galvoju, kad gal man is viso netinka naturali kosmetika doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 29 gruodžio 2008 - 20:41
QUOTE(Dovish @ 2008 12 29, 19:33)
Mielosios, dar kartą su praėjusiom Šv. Kalėdom, laimingų ir natūralių jums 2009 metų 4u.gif

Ir aš apie šį pagalvoju, bet toks didelis kiekis, atsibos naudoti man doh.gif
Kaip tik dabar mastau apie UT šampūną su rožėmis ir būtinai 250ml buteliuką biggrin.gif Tik dar reikia kažkaip išbaigti logonos dilgėlių, Bema kasdienio naudojimo, bet jie man džiovina odą.. dar bandysiu su ea pažaisti ax.gif
Aš atsiliepimų jau tą pačią dieną gavau biggrin.gif
Mamai padariau rankų balzamą, pagal KN "bučiuoju rankytes", bet pakeičiau skystą aliejų. Vos tik pasitepa rankas ar ką - visas kambarys kvepia wub.gif Taip pat padariau lūpų balzamą saldžiai vėsų ax.gif
Brolis irgi gavo lūpų balzamą, mat su lūpom amžinos problemos. Draugė irgi, nes buvo saviškį pametus biggrin.gif Dar ir scrubą dariau, netgi sau pasilikau, nes nuostabiai kvepėjo ir skaniai atrodė biggrin.gif šveičia taip pat gerai thumbup.gif
Visi šampūnai po 39lt (stepono parduotuvėje) 4u.gif

O kaip scruba darei?
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 12 29, 17:05)
man tai Weledos drekinantis kremas su migdolais (jautriai odai) superinis (tiesa, jau pabaigiau, bet manau, kad vel pirksiu.. dabar isvis kokosu aliejum veida tepu).. mano oda skaitosi i riebuma, bet nebera jau riebi kaip anksciau budavo..
man tai vilkdalgiu kremas nelabai patiko..
as irgi dabar kokosu aliejum veida tepu, labai patinka  smile.gif  siuo metu tai labai idealus jis man..
buvau savaite ne LT (ir per ziopluma palikau namie savo maiseli su kosmetika).. tai teko skolintis kosmetika (deje, ta kosmetika buvo ne naturali).. tai oi kaip buvau pasiilgus visokiu alieju, naturaliu kremu ir sampunu..
as irgi visiem pridovanojau naturalios kosmetikos (savos gamybos)  biggrin.gif  tai jau po truputi atsiliepimai grizta  biggrin.gif

O kokosu alieju nemaisyta su jokiais kitas aliejasi tepi? Nekemsa poru? Pas mane misrus veidas, tai bijau kad nezsikimstu poros (nes kazada tepiau sviestmedi+kokosu alieju, tai atrodo kad nelabai tiko). O pirkai is KN?
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 29, 18:33)
Aš atsiliepimų jau tą pačią dieną gavau biggrin.gif
Mamai padariau rankų balzamą, pagal KN "bučiuoju rankytes", bet pakeičiau skystą aliejų. Vos tik pasitepa rankas ar ką - visas kambarys kvepia wub.gif Taip pat padariau lūpų balzamą saldžiai vėsų ax.gif
Brolis irgi gavo lūpų balzamą, mat su lūpom amžinos problemos. Draugė irgi, nes buvo saviškį pametus biggrin.gif Dar ir scrubą dariau, netgi sau pasilikau, nes nuostabiai kvepėjo ir skaniai atrodė biggrin.gif šveičia taip pat gerai thumbup.gif

na kadangi mano kaledu senelis pats nelabai galejo iteikt dovanas, tai elfams pavede si reikaliuka lotuliukas.gif tai uztai tie atsiliepimai tik dabar ir grizta biggrin.gif bet irgi visi teigiami thumbup.gif
nedariau beveik nei vieno dalykelio konkreciai pagal KN receptus, nes ne viska gi ir turejau is ingridientu.. tai pati ijungiau savo kuryba, vadovaudamasi gaminimo principais ir kiekvienam zmogui pritaikiau pagal poreikius..

QUOTE(beata_abc @ 2008 12 29, 21:58)
O kokosu alieju nemaisyta su jokiais kitas aliejasi tepi? Nekemsa poru? Pas mane misrus veidas, tai bijau kad nezsikimstu poros (nes kazada tepiau sviestmedi+kokosu alieju, tai atrodo kad nelabai tiko). O pirkai is KN?

aha tepu gryna KN kokosu alieju, nors ir oda i riebuma linkusi.. is tikruju reikia labai ziuret ko oda nori.. man siuo metu tinka, kai jau matysiu, kad riebint pradejo, tada keisiu i kazka kito..
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 12 29, 20:58)
O kaip scruba darei?

Pasinaudojau me_gustas_tu 4u.gif receptu su aguonomis. Cukrus, aguonos, avokadų ir alyvuogių aliejai, jazminų ea, vitaminas e.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 12 29, 21:40)
bandziau vilkdagiu krema  ax.gif  man netiko  verysad.gif
bet tas migdolinis sausai odytei skirtas?  unsure.gif  maniske misri, tai riebus man netinka  unsure.gif

ir sita bandziau  doh.gif irgi netiko  doh.gif 
As kartais galvoju, kad gal man is viso netinka naturali kosmetika doh.gif  verysad.gif

migdolu yra dvieju rusiu.. vienas intensyvus, o kitas tiesiog drekinantis.. as turejau ta kur tik drekinantis, tai man jis labai labai tiko.. jau anksciau rasiau rolleyes.gif
Atsakyti
Vienu žodžiu prisiskaičiau apie visokius konservantus, parabenus ir kt. "gėrius" ir jaučiu belieka slėptis po lapais, nes jau tiek visur rasta chemijos, kad žmogų gyvą suės. Gal geriau nieko nebenaudokim, būkim tokios, kokio esam ir bent jau bus ramu. Nes kainytės šių natūralybių tokios, švelniai pasakius, nemažos...
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2008 12 29, 23:42)
Vienu žodžiu prisiskaičiau apie visokius konservantus, parabenus ir kt. "gėrius" ir jaučiu belieka slėptis po lapais, nes jau tiek visur rasta chemijos, kad žmogų gyvą suės. Gal geriau nieko nebenaudokim, būkim tokios, kokio esam ir bent jau bus ramu. Nes kainytės šių natūralybių tokios, švelniai pasakius, nemažos...

nu po lapais tai tikrai nereikia sleptis... doh.gif schmoll.gif

o kainos, tai ivairios yra.. yra ir brangiu ir normaliom kainom.. o galima vietoj kremo aliejuka koki nors naudot.. naudojasi labai taupiai...
tikrai norint tai galima pereit ir prie naturalios k.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 29, 22:46)
nu po lapais tai tikrai nereikia sleptis...  doh.gif  schmoll.gif

o kainos, tai ivairios yra.. yra ir brangiu ir normaliom kainom.. o galima vietoj kremo aliejuka koki nors naudot.. naudojasi labai taupiai...
tikrai norint tai galima pereit ir prie naturalios k.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 29, 22:46)
migdolu yra dvieju rusiu.. vienas intensyvus, o kitas tiesiog drekinantis.. as turejau ta kur tik drekinantis, tai man jis labai labai tiko.. jau anksciau rasiau  rolleyes.gif

aisku bigsmile.gif maniau tik vienas sausai odai ax.gif O koks jo kvapas? Jauciasi stipriai kokios zoleles ar jis toks svelnesnis, nes visgi is riesuto? 4u.gif Ir dar, zinau, kad tavo odele i riebuma, tai jei tau tiko, vadinasi nekimso poru? blush2.gif Mano misri, bet kazkodel pradejo labai kimstis poros doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 29 gruodžio 2008 - 23:44
QUOTE(begike @ 2008 12 30, 00:43)
aisku  bigsmile.gif  maniau tik vienas sausai odai  ax.gif O koks jo kvapas? Jauciasi stipriai kokios zoleles ar jis toks svelnesnis, nes visgi is riesuto?  4u.gif  Ir dar, zinau, kad tavo odele i riebuma, tai jei tau tiko, vadinasi nekimso poru?  blush2.gif Mano misri, bet kazkodel pradejo labai kimstis poros  doh.gif

kvapas labai svelnus.. vos juntamas migdolu kvapas.. nepastebejau kad poras kimstu daugiau nei paprastai naturaliai uzsikemsa.. gali nusipirkt miniuka sio kremo (uzupio g.4 tikrai turetu buti) isbandyt.. as tai normalaus dydzio turejau, tai visa sunaudojau (neseniai baigiau) thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Su praejusiomis sventemis ir artejanciais Naujaisiais - Linkiu visoms nauju ieskojimu ir stulbinanciu atradimu naturalizmo sferoje thumbup.gif drinks_cheers.gif
O man puikia dovanele iteike broliukas, tiesa pasakius as pati jam palengvinau dovanu paiesku kancias ir parasaiu emeila , kad is KN man tiks bet kokia smulkmena drinks_cheers.gif Zinoma nurodziau adresa(pasiseke, kad salia jo darbo) bigsmile.gif Tai dovanele buvo tikrai maloni wub.gif ir sauni drinks_cheers.gif
indelis sviesmedzio aliejaus- jau isbandziau- labai patiko ir kaip veido kremukas skruostams ( mano oda misri) ir kaip ranku kremas;
indelis Monoi wub.gif jau visi pasidarem kaukes plaukams- pasaka kokie svelnus plaukai...
Roziu hidrolatas- niu man nelabai,Hauskos CC labiau patinka, bet gal as dar neipratus g.gif
Dar aromatine zvake...kvepia kaip pasaka..gaila bus naudoti biggrin.gif
ir dar knygute " Aromaterapijos paslaptys"..labai daug info , dar ne viska paskaiciau blush2.gif
P.S. sake pardavejos tiesiog uzpuole ir ilgai ir visko daug daug pasakojo lotuliukas.gif zodz , as uzpavydejau, kad ne as ten buvau..o jis tik juokesi..sake neviska suprato doh.gif na, kaip jau tie vyrai doh.gif

QUOTE(Guvilė @ 2008 12 29, 23:42)

kartais verta isigyti kelis brangesnius , bet tikrai veiksmingus produktus mirksiukas.gif
man atradimas buvo Dr.Hauscha Cleaning Cream ir normalizuojantis aliejukas...iki siol rytais is iprocio ieskau spuogu ...ir nerandu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 29, 15:05)
as irgi visiem pridovanojau naturalios kosmetikos (savos gamybos)  biggrin.gif  tai jau po truputi atsiliepimai grizta  biggrin.gif

QUOTE(Dovish @ 2008 12 29, 17:33)
Visi šampūnai po 39lt (stepono parduotuvėje) 4u.gif

bet tai nu pavydas man skaitant blush2.gif Kaip ismokti paciai pasigaminti tokius dalykus? biggrin.gif

Atsakyti