Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(baggio @ 2008 12 29, 11:01)
Siulyciau Dr.H roziu krema, ta klasikini, aisku is mini meginuko pradziai blush2.gif Tik nesusigundykit drekinamuoju, nes garantuoju visu 100%, kad vaiksciosit apvarvejusi taukais nuo jo, nes jis aktyvina riebaliniu liauku veikla. Na gal dar svarainiu tiktu g.gif

situo kaip tik dabar labai dziaugiuosi rolleyes.gif

QUOTE(ChinChin @ 2008 12 29, 11:31)
o as vakar pirkau Sveikuose produktuose sampuna naturalu su sokoladu - tamsiems plaukams smile.gif tai drauges visos apsiuoste, sako kaip niam niam kvepia, kazi koks bus poveikis g.gif

cia koks konkreciau? ax.gif

P.S. taip pat visas su sventem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 29 gruodžio 2008 - 12:23
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 29, 13:19)
situo kaip tik dabar labai dziaugiuosi rolleyes.gif
cia koks konkreciau? ax.gif

http://www.sveikipro...d...30&id=18466

Šokoladiniame šampūne yra flavonoidų, kurie turi antioksidantų savybių. Jie gali padėti gintis nuo laisvųjų radikalų, greitinančių senėjimo procesą. Be to, organiniame šokolade yra seratonino ir phenylethylamin'o - medžiagų, kurias išskiria mūsų organizmas, kuomet mes esame laimingi ir savimi patenkinti. Sakoma, kad šokolado kvapas kuria mūsų prote malonius vaizdus. Prausiantis saldus ekologiško šokolado kvapas pasklinda ir padeda sukurti gerą nuotaiką.

Sudėtis: aqua (vanduo gaunamas iš Lake District - Šiaurės Anglijoje esančio ežerų rajono), *ammonium laureth sulphate (kokosų pagrindu valomoji medžiaga), **natrio chloridas, *polysorbate 20 (augalinės kilmės emulsiklis), **theobroma cacao (kakava), **salvia officinalis (šalavijas), *aroma (natūralūs kvapikliai), *melaluca alternifolia (pražangialapė mirtenė (arbatmedis)), *glicerinas, *natrio citratas.
* augalinės kilmės, ** sertifikuotas ekologiškas (organinis)

Didžiojoje Britanijoje pagamintas produktas.

Jei tiks tai ir balzama pirksiu ax.gif

28 su kapeikom Lt kainavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 29, 14:34)
Jei tiks tai ir balzama pirksiu ax.gif

28 su kapeikom Lt kainavo 4u.gif

aciukas 4u.gif o as pastebejau, kad man urtekram su henine lavsonija (jame ir molzemio yra) netinka, atsirado pleiskanu, galva niezti verysad.gif nzn, koki cia sampuna dabar reiks isigyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 12 29, 00:13)
Sveikos!  4u.gif  Nezinau, ar pamenat mane, bet stipriai doemjausi naturaliom priemonem ir daznai budavau sioj temelej, tik paskutiniu metu kosmetikos nelabai reikejo, tai buvau apstojus lankytis  blush2.gif  Dabar man zutbut reikia drekinancio kremo, bet niekaip negaliu issirinkti, baisu tepti bet koki, nenoriu... verysad.gif  Noriu is naturalios kosmetikos, bet labai sunku atitaikyt. Gal kuri nors galit parekomenduot koki gera drekinanti kremuka misriai odytei?  4u.gif  Buciau labai dekinga  smile.gif

man tai Weledos drekinantis kremas su migdolais (jautriai odai) superinis (tiesa, jau pabaigiau, bet manau, kad vel pirksiu.. dabar isvis kokosu aliejum veida tepu).. mano oda skaitosi i riebuma, bet nebera jau riebi kaip anksciau budavo..

QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 29, 09:55)
Sveikos 4u.gif
Visas su praėjusiomis ir būsimomis šventėmis 4u.gif
KN taip ir nebuvau blush2.gif todėl vis dar neįsivaizduoju argano aliejaus kvapo, o labai noriu pauostyti, bet tikrausiai jau kitais metais ten nusigausiu.
Bėgike, mano oda daugiau sausa nei mišri, bet rekomenduoju tau Weledos drėkinantį vilkdagių kremą. O šiaip tai man bent jau šiuo metu idealu kokosų aliejus iš KN. Ir kvepia pasakiškai wub.gif , ir drėkina, ir tepasi lengvai, jei nebijai aliejumi tepti veidą (na, juk ne kremas, o aliejus), tai būtų puikus pasirinkimas biggrin.gif
Dar labai noriu pasigirti blush2.gif Kalėdų senelis atnešė man iš KN Aromastone lempą biggrin.gif  Dabar namučiai kvepia.

man tai vilkdalgiu kremas nelabai patiko..
as irgi dabar kokosu aliejum veida tepu, labai patinka smile.gif siuo metu tai labai idealus jis man..
buvau savaite ne LT (ir per ziopluma palikau namie savo maiseli su kosmetika).. tai teko skolintis kosmetika (deje, ta kosmetika buvo ne naturali).. tai oi kaip buvau pasiilgus visokiu alieju, naturaliu kremu ir sampunu..

QUOTE(Wiwa @ 2008 12 29, 11:18)
Taigis, apdovanojau visus ekologiska kosmetika kaledom, tai primieji atsiliepimai visai neblogi:

as irgi visiem pridovanojau naturalios kosmetikos (savos gamybos) biggrin.gif tai jau po truputi atsiliepimai grizta biggrin.gif
Atsakyti
kiek kainuoja dr.Hauschkos sampunas su citrina ir nasturtom? ax.gif
Atsakyti
Mielosios, dar kartą su praėjusiom Šv. Kalėdom, laimingų ir natūralių jums 2009 metų 4u.gif
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 29, 14:34)

Ir aš apie šį pagalvoju, bet toks didelis kiekis, atsibos naudoti man doh.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 29, 14:44)
o as pastebejau, kad man urtekram su henine lavsonija (jame ir molzemio yra) netinka, atsirado pleiskanu, galva niezti verysad.gif nzn, koki cia sampuna dabar reiks isigyt g.gif

Kaip tik dabar mastau apie UT šampūną su rožėmis ir būtinai 250ml buteliuką biggrin.gif Tik dar reikia kažkaip išbaigti logonos dilgėlių, Bema kasdienio naudojimo, bet jie man džiovina odą.. dar bandysiu su ea pažaisti ax.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 12 29, 15:05)
as irgi visiem pridovanojau naturalios kosmetikos (savos gamybos)  biggrin.gif  tai jau po truputi atsiliepimai grizta  biggrin.gif

Aš atsiliepimų jau tą pačią dieną gavau biggrin.gif
Mamai padariau rankų balzamą, pagal KN "bučiuoju rankytes", bet pakeičiau skystą aliejų. Vos tik pasitepa rankas ar ką - visas kambarys kvepia wub.gif Taip pat padariau lūpų balzamą saldžiai vėsų ax.gif
Brolis irgi gavo lūpų balzamą, mat su lūpom amžinos problemos. Draugė irgi, nes buvo saviškį pametus biggrin.gif Dar ir scrubą dariau, netgi sau pasilikau, nes nuostabiai kvepėjo ir skaniai atrodė biggrin.gif šveičia taip pat gerai thumbup.gif

QUOTE(dzemute @ 2008 12 29, 16:52)
kiek kainuoja dr.Hauschkos sampunas su citrina ir nasturtom?  ax.gif

Visi šampūnai po 39lt (stepono parduotuvėje) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 29, 18:33)
Visi šampūnai po 39lt (stepono parduotuvėje) 4u.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 29, 18:33)
Ir aš apie šį pagalvoju, bet toks didelis kiekis, atsibos naudoti man doh.gif

Jei nori galiu pasidalinti nes ir man jo per daug doh.gif smile.gif galeciau nupilti kiek reikia tik taros lyg neturiu g.gif tai jei turi - prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 29, 19:26)
Jei nori galiu pasidalinti nes ir man jo per daug doh.gif smile.gif galeciau nupilti kiek reikia tik taros lyg neturiu g.gif tai jei turi - prasom  4u.gif

Kaip matau Vilniuje esat, nelabai bus patogu, bet ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 29, 20:29)
Kaip matau Vilniuje esat, nelabai bus patogu, bet ačiū 4u.gif

jo Vilniuj, bet siaip ir atsiusti galeciau jei ka... 4u.gif

arba jei kam is merginu idomu, galiu pasidalinti, nes man tai tik is smalsumo jo reikejo doh.gif blush2.gif dar 3 naujus kitokius turiu, todel negaila butu pamazinti kieki 4u.gif
Atsakyti
siandien nusipirkau Urtekam dazus plaukam ( chna/ basma misini) ruda spalvyte. Gal bandet? ruosiat kaip ant pekelio parasyta? po nauju bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2008 12 29, 20:08)
siandien nusipirkau Urtekam dazus plaukam ( chna/ basma misini) ruda spalvyte. Gal bandet? ruosiat kaip ant pekelio parasyta? po nauju bandysiu ax.gif

as bandziau, atsiliepimus jau rasiau anksciau. papildomas pastebejimas, kad sausina zymiai labiau nei logona. is esmes sita chna pirkau tik tam, kad veliau ir logona kibtu, bet spalva esu visai patenkinta ax.gif

maisiau kaip chna, su kiausiniais ir kitais geriais ax.gif jei tiksliau: visada dedu aliejaus, medaus, kiausini ir rozmarinu eteriniu aliejum. kartais dar dedu almos ir brahmos, plikau zoleliu nuoviru, imaisau kokio riebaus balzamo (naturalaus zinoma rolleyes.gif ), kitokiu eterniu alieju, pvz imbiero ar paciuliu..
4u.gif
Atsakyti