QUOTE(begike @ 2008 12 29, 00:13)
Sveikos!
Nezinau, ar pamenat mane, bet stipriai doemjausi naturaliom priemonem ir daznai budavau sioj temelej, tik paskutiniu metu kosmetikos nelabai reikejo, tai buvau apstojus lankytis
Dabar man zutbut reikia drekinancio kremo, bet niekaip negaliu issirinkti, baisu tepti bet koki, nenoriu...
Noriu is naturalios kosmetikos, bet labai sunku atitaikyt. Gal kuri nors galit parekomenduot koki gera drekinanti kremuka misriai odytei?
Buciau labai dekinga
man tai Weledos drekinantis kremas su migdolais (jautriai odai) superinis (tiesa, jau pabaigiau, bet manau, kad vel pirksiu.. dabar isvis kokosu aliejum veida tepu).. mano oda skaitosi i riebuma, bet nebera jau riebi kaip anksciau budavo..
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 29, 09:55)
Sveikos
Visas su praėjusiomis ir būsimomis šventėmis
KN taip ir nebuvau
todėl vis dar neįsivaizduoju argano aliejaus kvapo, o labai noriu pauostyti, bet tikrausiai jau kitais metais ten nusigausiu.
Bėgike, mano oda daugiau sausa nei mišri, bet rekomenduoju tau Weledos drėkinantį vilkdagių kremą. O šiaip tai man bent jau šiuo metu idealu kokosų aliejus iš KN. Ir kvepia pasakiškai
, ir drėkina, ir tepasi lengvai, jei nebijai aliejumi tepti veidą (na, juk ne kremas, o aliejus), tai būtų puikus pasirinkimas
Dar labai noriu pasigirti
Kalėdų senelis atnešė man iš KN Aromastone lempą
Dabar namučiai kvepia.
man tai vilkdalgiu kremas nelabai patiko..
as irgi dabar kokosu aliejum veida tepu, labai patinka
siuo metu tai labai idealus jis man..
buvau savaite ne LT (ir per ziopluma palikau namie savo maiseli su kosmetika).. tai teko skolintis kosmetika (deje, ta kosmetika buvo ne naturali).. tai oi kaip buvau pasiilgus visokiu alieju, naturaliu kremu ir sampunu..
QUOTE(Wiwa @ 2008 12 29, 11:18)
Taigis, apdovanojau visus ekologiska kosmetika kaledom, tai primieji atsiliepimai visai neblogi:
as irgi visiem pridovanojau naturalios kosmetikos (savos gamybos)
tai jau po truputi atsiliepimai grizta